EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

02
Dec

Galería la Mercería


Afegir a calendari 12/02/22 12/02/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

TiposQueImportan és un laboratori d'investigació i catalogació de l'arxiu tipogràfic valencià, amb l'objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d'aquest projecte és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d'aquest.

Comissari: Miguel Maestro

Galería la Mercería

Entrada gratuïta

TiposQueImportan és un laboratori d’investigació i catalogació de l’arxiu tipogràfic valencià, amb l’objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d’aquest projecte és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d’aquest.

Comissari: Miguel Maestro

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’
02 Dec

Galería la Mercería

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

Vols estar a l'última?

Subscriu-te