EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

02
Dec
- 27 Feb

Galería la Mercería


Afegir a calendari 12/02/22 02/27/23 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

TiposQueImportan és un laboratori d'investigació i catalogació de l'arxiu tipogràfic valencià, amb l'objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d'aquest projecte és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d'aquest.

L'exposició que recopila el projecte TiposQueImportan, comissariada per Miguel Maestro, se celebrarà en la Galeria la Merceria el 2 de desembre de 2022 a les 19:30h. L'obra estarà exposada fins al 27 de febrer de 2023.

Galería la Mercería

Entrada gratuïta

TiposQueImportan és un laboratori d’investigació i catalogació de l’arxiu tipogràfic valencià, amb l’objectiu de difondre el seu patrimoni gràfic i reforçar la identitat de la ciutat; contribuint a la millora de la qualitat de vida de les persones mitjançant el disseny. 

La intenció principal d’aquest projecte és mostrar i donar a conèixer un paisatge visual oblidat i, en molts casos desaparegut, donant-li reconeixement a la importància de la història local, especialment la importància de la ciutat gràfica de València com a ciutat moderna i cosmopolita. Sempre amb un objectiu global; salvaguardar i protegir tota la retolació comercial dels nostres carrers com a patrimoni gràfic. Mitjançant el registre, documentació i divulgació d’aquest.

L’exposició que recopila el projecte TiposQueImportan, comissariada per Miguel Maestro, se celebrarà en la Galeria la Merceria el 2 de desembre de 2022 a les 19:30h. L’obra estarà exposada fins al 27 de febrer de 2023.

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’
02 Dec - 27 Feb

Galería la Mercería

EXPOSICIÓ. ‘’TiposQueImportan’’

Vols estar a l'última?

Subscriu-te