EXPOSICIÓ. “Type Directors Club 68”

EXPOSICIÓ. “Type Directors Club 68”

19
Sep
- 28 Oct

Sala La Pecera (Escola Superior de Disseny de València)


Vore més

Afegir a calendari 09/19/22 10/28/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Type Directors Club 68”

L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i la Escola Superior de Disseny de València (EASD València) són les en entitats amfitriones de la ‘TDC 68, The World’s Best Typography’, mostra que recull una selecció dels treballs tipogràfics premiats en l'edició 68a del Concurs Internacional del Type Directors Club (TDC) de Nova York, principal referent mundial en aquesta disciplina del disseny. S'exposarà a València del 19 de setembre al 28 d'octubre. Els premis anuals del Type Directors Club reconeixen l'excel·lència i la innovació tipogràfica, al mateix temps que mantenen un compromís continu amb l'art, l'artesania i el disseny. Cada any, es duu a terme una selecció d'entre els treballs internacionals premiats i s'organitza una exposició col·lectiva internacional itinerant, que, després d'arrancar a Nova York, recorre diverses ciutats d'Amèrica, Àsia i Europa. La mostra que arriba a València reuneix un centenar de peces, que inclouen des de disseny de tipografies a disseny editorial, embalatge, cartelleria, publicitat, disseny experimental i treballs d'estudiants que han sigut triats baix criteris de qualitat tipogràfica per un jurat internacional. Organitzen: Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana + Escola de Disseny de València Quan: de 9h. a 20h. On: Sala La Pecera (Escola Superior de Disseny de València)

Sala La Pecera (Escola Superior de Disseny de València)

Entrada gratuïta

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) i la Escola Superior de Disseny de València (EASD València) són les en entitats amfitriones de la ‘TDC 68, The World’s Best Typography’, mostra que recull una selecció dels treballs tipogràfics premiats en l’edició 68a del Concurs Internacional del Type Directors Club (TDC) de Nova York, principal referent mundial en aquesta disciplina del disseny. S’exposarà a València del 19 de setembre al 28 d’octubre.

Els premis anuals del Type Directors Club reconeixen l’excel·lència i la innovació tipogràfica, al mateix temps que mantenen un compromís continu amb l’art, l’artesania i el disseny. Cada any, es duu a terme una selecció d’entre els treballs internacionals premiats i s’organitza una exposició col·lectiva internacional itinerant, que, després d’arrancar a Nova York, recorre diverses ciutats d’Amèrica, Àsia i Europa.

La mostra que arriba a València reuneix un centenar de peces, que inclouen des de disseny de tipografies a disseny editorial, embalatge, cartelleria, publicitat, disseny experimental i treballs d’estudiants que han sigut triats baix criteris de qualitat tipogràfica per un jurat internacional.

Organitzen: Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana + Escola de Disseny de València

Quan: de 9h. a 20h.

On: Sala La Pecera (Escola Superior de Disseny de València)

EXPOSICIÓ. “Type Directors Club 68”
19 Sep - 28 Oct

Sala La Pecera (Escola Superior de Disseny de València)

EXPOSICIÓ. “Type Directors Club 68”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te