EXPOSICIÓ. «València, porta al disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX»

EXPOSICIÓ. «València, porta al disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX»

03
Oct
- 06 Nov

Edificio del Reloj
La Marina de València


Vore més

Afegir a calendari 10/03/22 11/06/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. «València, porta al disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX» L'Edifici del Rellotge del Port de València acull l'exposició «València, Porta del Disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX» del 3 d'octubre al 6 de novembre, una mostra gratuïta que pot visitar-se tots els dies entre les 11.00 i les 18.00 hores. El tema central de la mostra, comissariada per Ester Medán i Inma Liñana, és exposar l'etiquetatge i la cartelleria de productes alimentaris valencians de finals del segle XIX i principis del segle passat. L'Autoritat Portuària de València se suma amb aquesta exposició a la celebració de la ciutat de València com a Capital Mundial del Disseny 2022, donant a conéixer la importància que va tindre i té el Port en l'exportació dels productes valencians i els dissenys que els acompanyen. Les tradicions valencianes, l'exotisme de terres llunyanes, els costums d'altres països, les bondats dels nostres productes, la influència de grans mestres de l'art, l'alegria dels més xicotets. Són algunes de les idees que els dissenyadors gràfics i carteristes dels segles XIX i XX van utilitzar per a vendre els productes de la Comunitat Valenciana al món a través del Port de València.

Edificio del Reloj
La Marina de València

Entrada gratuïta

L’Edifici del Rellotge del Port de València acull l’exposició «València, Porta del Disseny. Exportació dels nostres productes als segles XIX i XX» del 3 d’octubre al 6 de novembre, una mostra gratuïta que pot visitar-se tots els dies entre les 11.00 i les 18.00 hores. El tema central de la mostra, comissariada per Ester Medán i Inma Liñana, és exposar l’etiquetatge i la cartelleria de productes alimentaris valencians de finals del segle XIX i principis del segle passat.

L’Autoritat Portuària de València se suma amb aquesta exposició a la celebració de la ciutat de València com a Capital Mundial del Disseny 2022, donant a conéixer la importància que va tindre i té el Port en l’exportació dels productes valencians i els dissenys que els acompanyen.

Les tradicions valencianes, l’exotisme de terres llunyanes, els costums d’altres països, les bondats dels nostres productes, la influència de grans mestres de l’art, l’alegria dels més xicotets. Són algunes de les idees que els dissenyadors gràfics i carteristes dels segles XIX i XX van utilitzar per a vendre els productes de la Comunitat Valenciana al món a través del Port de València.

Activitats per a tots els públics

A més, l’exposició té un espai on es realitzen tallers didàctics dirigits al públic infantil per a aprendre les tècniques d’impressions utilitzades pels creadors valencians. En aquests tallers s’acosta a les persones participants al disseny i a la producció dels papers de seda que embolicaven els cítrics per a crear els seus propis embolcalls de fruites.

Mostra organitzada per: Autoritat Portuària de València
Comissàries: Ester Medán i Inma Liñana
Producció i disseny: Art i Clar

Vols estar a l'última?

Subscriu-te