EXPOSICIÓ. “Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l’inèdit”

EXPOSICIÓ. “Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l’inèdit”

20
Sep
- 23

Feria València


Vore més

Afegir a calendari 09/20/22 09/23/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l’inèdit” Feria Hàbitat València dedicarà, en la seua pròxima cita del 20 al 23 de setembre en Fira València, una exposició al dissenyador Vicent Martínez en una mostra que estarà comissariada per C. Rafael Martínez-Martínez, historiador de l'art i del disseny, així com editor de la revista del Arxiu Valencià del Disseny. L'exposició, titulada "Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l'inèdit", té per objecte indagar en alguns de les fites de la carrera com a dissenyador de producte del cofundador de Punt Mobles, la primera empresa valenciana a ser guardonada amb el Premi Nacional de Disseny en 1997. Per a això, s'han establit tres grans blocs que conformaran, al seu torn, el gruix de l'exposició:
  • La memòria: Aquest apartat, que va cronològicament de 1982 a 1997, abasta dissenys de taules com Halley, Anaconda o Màgic (totes elles per a Punt Mobles); prestatgeries com La Torre de… (Grup T), la butaca Montjüic (Arflex Martínez Medina), o La Literatura, un dels grans clàssics de la història del disseny espanyol.
  • El recent: Aquest altre apartat abasta el període comprés entre 2012 i 2022. Inclou entre altres treballs, el redissenye de la Literatura en 2014 (La Literatura Open, per a Punt Mobles), la gandula amb reposapeus de la col·lecció "Weave" per a Point o la cadira Isa i les taules Libris (Capdell) o el sofà Ilius (per a Ofifran). També s'inclou el treball que Vicent Martínez ha realitzat recentment entorn del ventall, objecte que remet als seus orígens familiars: el ventall Senzu (per a Mad Lab) i la mostra "Dissenyar l'Aire" (Museu de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí de València), el comissariat de les quals ha assumit Vicent Martínez.
  • L'inèdit: En aquest últim apartat es donaran a conéixer alguns dels dissenys, elaboracions i projectes en els quals Vicent Martínez ha estat treballant últimament.En el seu afany per continuar divulgant la pràctica del disseny, Vicent Martínez i C. Rafael Martínez-Martínez han confiat el disseny expositiu de la mostra a Cosín Estudio. Per part seua, el disseny gràfic serà a càrrec d'un altre estudi valencià: Gimeno Gràfic.

Feria València

Entrada gratuïta

Feria Hàbitat València dedicarà, en la seua pròxima cita del 20 al 23 de setembre en Fira València, una exposició al dissenyador Vicent Martínez en una mostra que estarà comissariada per C. Rafael Martínez-Martínez, historiador de l’art i del disseny, així com editor de la revista del Arxiu Valencià del Disseny.

L’exposició, titulada “Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l’inèdit”, té per objecte indagar en alguns de les fites de la carrera com a dissenyador de producte del cofundador de Punt Mobles, la primera empresa valenciana a ser guardonada amb el Premi Nacional de Disseny en 1997.

Per a això, s’han establit tres grans blocs que conformaran, al seu torn, el gruix de l’exposició:

  • La memòria: Aquest apartat, que va cronològicament de 1982 a 1997, abasta dissenys de taules com Halley, Anaconda o Màgic (totes elles per a Punt Mobles); prestatgeries com La Torre de… (Grup T), la butaca Montjüic (Arflex Martínez Medina), o La Literatura, un dels grans clàssics de la història del disseny espanyol.
  • El recent: Aquest altre apartat abasta el període comprés entre 2012 i 2022. Inclou entre altres treballs, el redissenye de la Literatura en 2014 (La Literatura Open, per a Punt Mobles), la gandula amb reposapeus de la col·lecció “Weave” per a Point o la cadira Isa i les taules Libris (Capdell) o el sofà Ilius (per a Ofifran). També s’inclou el treball que Vicent Martínez ha realitzat recentment entorn del ventall, objecte que remet als seus orígens familiars: el ventall Senzu (per a Mad Lab) i la mostra “Dissenyar l’Aire” (Museu de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí de València), el comissariat de les quals ha assumit Vicent Martínez.
  • L’inèdit: En aquest últim apartat es donaran a conéixer alguns dels dissenys, elaboracions i projectes en els quals Vicent Martínez ha estat treballant últimament.En el seu afany per continuar divulgant la pràctica del disseny, Vicent Martínez i C. Rafael Martínez-Martínez han confiat el disseny expositiu de la mostra a Cosín Estudio. Per part seua, el disseny gràfic serà a càrrec d’un altre estudi valencià: Gimeno Gràfic.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te