EXPOSICIÓ. ‘’XV Bienal Internacional de Ceràmica de Manises”

EXPOSICIÓ. ‘’XV Bienal Internacional de Ceràmica de Manises”

10
Jun
- 10 Sep

Museu de Cerámica de Manises


Vore més

Afegir a calendari 06/10/22 09/10/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. ‘’XV Bienal Internacional de Ceràmica de Manises”

Amb aquesta nova edició, el consistori de la ciutat vol situar a Manises més enllà de la tradició per a convertir-la, novament, en el centre d'atracció de l'avantguarda i la modernitat ceràmica. 

El concurs comptarà, una vegada més, amb dues categories: Ceràmica d'Art i Disseny de Producte, dins de les quals s'estableixen diferents premis dotats de quantia econòmica

L'objectiu del certamen és, per tant, doble. D'una banda realçar la ceràmica d'autor com mig d'expressió artística i, en aquest sentit, en els últims anys es procura atraure a tots aquells creadors que utilitzen la ceràmica com a via d'expressió, independentment de la seua formació, per a acollir la pluralitat, la diversitat i la complexitat de l'art contemporani. D'altra banda, fer costat als productes de disseny amb capacitat de ser reproduïts industrialment, un aspecte molt important per al desenvolupament i la innovació del sector ceràmic industrial del nostre territori. 

En col·laboració amb el Museu de Ceràmica de Manises

Museu de Cerámica de Manises

Entrada gratuïta

Amb aquesta nova edició, el consistori de la ciutat vol situar a Manises més enllà de la tradició per a convertir-la, novament, en el centre d’atracció de l’avantguarda i la modernitat ceràmica. 

El concurs comptarà, una vegada més, amb dues categories: Ceràmica d’Art i Disseny de Producte, dins de les quals s’estableixen diferents premis dotats de quantia econòmica

L’objectiu del certamen és, per tant, doble. D’una banda realçar la ceràmica d’autor com mig d’expressió artística i, en aquest sentit, en els últims anys es procura atraure a tots aquells creadors que utilitzen la ceràmica com a via d’expressió, independentment de la seua formació, per a acollir la pluralitat, la diversitat i la complexitat de l’art contemporani. D’altra banda, fer costat als productes de disseny amb capacitat de ser reproduïts industrialment, un aspecte molt important per al desenvolupament i la innovació del sector ceràmic industrial del nostre territori. 

En col·laboració amb el Museu de Ceràmica de Manises

Programa 10 de juny de 2022
Roda de premsa XV Biennal Internacional de Ceràmica de Manises
Hall sala Els Filtres
Avinguda dels Tramvies, 19, Manises / 12.00 h.

Inauguració de la XV Biennal Internacional de Ceràmica de Manises
Sala Els Filtres
Avinguda dels Tramvies, 19, Manises / 19.30 h.

Lliurament de premis de la XV Biennal Internacional de Ceràmica de Manises
Jardí Els Filtres
Avinguda dels Tramvies, 19, Manises / 20.30 h.

Consulta el programa complet

EXPOSICIÓ. ‘’XV Bienal Internacional de Ceràmica de Manises”
10 Jun - 10 Sep

Museu de Cerámica de Manises

EXPOSICIÓ. ‘’XV Bienal Internacional de Ceràmica de Manises”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te