EXPOSICIÓ. “Anni i Josef Albers: l’art i la vida”

EXPOSICIÓ. “Anni i Josef Albers: l’art i la vida”

24
Feb
- 19 Jun

Instituto Valenciano de Arte Moderno (IVAM)


Vore més

Afegir a calendari 02/24/22 06/19/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Anni i Josef Albers: l’art i la vida” L'exposició presenta el treball de dos grans artistes, Anni i Josef Albers, els qui foren pioners de la modernitat en el segle XX a través de les seues línies de producció artística. La mostra cobreix la seua carrera artística per complet, tant individual com conjuntament, i és la primera vegada que a Espanya es presenta el treball dels artistes com a parella al llarg de les seues diferents etapes creatives. L'exposició està organitzada de manera cronològica i es compon d'aproximadament 350 obres entre pintures, fotografies, disseny i tèxtils, pel·lícules, material documental, i una selecció de peces de mobiliari de l'etapa de la Bauhaus que representen les fites fonamentals en la carrera d'aquesta parella d'artistes. Comissariat: Julia Garimorth Produeix: Institut Valencià d’Art Modern (IVAM)

Instituto Valenciano de Arte Moderno (IVAM)

Preu -

L’exposició presenta el treball de dos grans artistes, Anni i Josef Albers, els qui foren pioners de la modernitat en el segle XX a través de les seues línies de producció artística. La mostra cobreix la seua carrera artística per complet, tant individual com conjuntament, i és la primera vegada que a Espanya es presenta el treball dels artistes com a parella al llarg de les seues diferents etapes creatives. L’exposició està organitzada de manera cronològica i es compon d’aproximadament 350 obres entre pintures, fotografies, disseny i tèxtils, pel·lícules, material documental, i una selecció de peces de mobiliari de l’etapa de la Bauhaus que representen les fites fonamentals en la carrera d’aquesta parella d’artistes.

Comissariat: Julia Garimorth
Produeix: Institut Valencià d’Art Modern (IVAM)

L’IVAM presenta la intervenció On weaving, creada en diàleg amb les obres de Anni Albers 

La directora del Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), Nuria Enguita, i l’artista, Andrea Canepa, van presentar als mitjans On weaving el dijous 12 de maig, una intervenció que s’exhibirà en el vestíbul de l’IVAM fins al 3 de juliol, creada per l’artista en diàleg amb les obres de l’exposició Anni i Josef Albers. L’art i la vida.

On weaving és el títol de l’obra que parteix de la idea d’escriure amb fils. Així  Andrea Canepa utilitza la connexió entre la història tèxtil i la història de la computació per a crear aquesta obra. Utilitzant aquest mètode, la peça tradueix el primer capítol del llibre On weaving (Sobre el teixit) de Anni Albers.

EXPOSICIÓ. “Anni i Josef Albers: l’art i la vida”
24 Feb - 19 Jun

Instituto Valenciano de Arte Moderno (IVAM)

EXPOSICIÓ. “Anni i Josef Albers: l’art i la vida”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te