EXPOSICIÓ. Col·lecció Vicent Madramany en La Base

EXPOSICIÓ. Col·lecció Vicent Madramany en La Base

27
Oct
- 10 Jan

La Base, espacio cultural de La Marina de València


Vore més

Afegir a calendari 10/27/21 01/10/21 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Col·lecció Vicent Madramany en La Base

La Base, l'espai cultural de la Marina, es reactiva amb una exposició que reuneix més d'un centenar de pintures procedents de la col·lecció col·lectiva del centre d'art contemporani Àcentmètresducentredumonde de Perpinyà, que va fundar l'empresari agrícola, activista social, col·leccionista i mecenes valencià Vicent Madramany que es podran visitar des del 27 d'octobre fins al 10 de gener

És la primera vegada que es pot veure una selecció tan àmplia de les obres que Madramany va col·leccionar durant més mig segle, des dels anys 60. La mostra reivindica la seua figura i la seua "passió vital" per la pintura al llarg de quatre sales que reuneixen les obres de 33 artistes.

La Base, espacio cultural de La Marina de València

Entrada gratuïta

La Base, l’espai cultural de la Marina, es reactiva amb una exposició que reuneix més d’un centenar de pintures procedents de la col·lecció col·lectiva del centre d’art contemporani Àcentmètresducentredumonde de Perpinyà, que va fundar l’empresari agrícola, activista social, col·leccionista i mecenes valencià Vicent Madramany que es podran visitar des del 27 d’octobre fins al 10 de gener

És la primera vegada que es pot veure una selecció tan àmplia de les obres que Madramany va col·leccionar durant més mig segle, des dels anys 60. La mostra reivindica la seua figura i la seua “passió vital” per la pintura al llarg de quatre sales que reuneixen les obres de 33 artistes.

‘Memòria’, ‘ficció’ i ‘intimitat’ són els tres grans eixos en els quals s’estructura la recorregut expositiu per les pintures figuratives i abstractes que Madramany va anar col·leccionant al llarg de la seua vida. Va començar recopilant les obres d’artestes amics com els valencians Armengol, Boix o Heras. Però a partir de 2004, quan va fundar el centre d’art a Perpinyà –en un edifici industrial que ell mateix va comprar i va restaurar– es va obrir a molts més creadors.

Així, l’exhibició que estarà en La Base de la Marina fins al 10 de gener de 2022, inclou peces de Valerio Adami, Lucebert, Ben Vautier, Jean Le Gac, Pat Andrea, Toni Bevan o Claude Viallat, al costat dels valencians Javier Chapa, Adrià Pina, Chema López, Santiago Ydáñez,Tania Blanco, Mery Sales, Carolina Ferrer, Ernesto Casero, a més d’Armengol, Boix i Heras, entre altres.

EXPOSICIÓ. Col·lecció Vicent Madramany en La Base
27 Oct - 10 Jan

La Base, espacio cultural de La Marina de València

EXPOSICIÓ. Col·lecció Vicent Madramany en La Base

Vols estar a l'última?

Subscriu-te