EXPOSICIÓ. Cruz Novillo: dibuixant, escultor, compositor

EXPOSICIÓ. Cruz Novillo: dibuixant, escultor, compositor

21
Jan
- 20 Mar

Sala del Arco de Santa María

Pza. del Rey San Fernando, s/n (Burgos)


Vore més

Afegir a calendari 01/21/22 03/20/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Cruz Novillo: dibuixant, escultor, compositor Fins al proper 20 de març, l'Arc de Santa Maria acollirà la producció de Jose María Cruz Novillo com a dibuixant, escultor i compositor; conegut sobretot pels seus dissenys per a grans marques, partits polítics, diaris, entitats... llegant-nos famosos dissenys al mateix temps que explora diferents camps culturals. L'exposició, organitzada per l'Ajuntament de Burgos en col·laboració amb el Palau Quintanar de Segòvia i la galeria Fernando Pradilla de Madrid, “pretén fer així un recorregut per tota aquesta producció artística, relacionada amb la primacia del disseny, entesa com primacia del dibuix”.

Sala del Arco de Santa María

Pza. del Rey San Fernando, s/n (Burgos)

Entrada gratuïta

Fins al proper 20 de març, l’Arc de Santa Maria acollirà la producció de Jose María Cruz Novillo com a dibuixant, escultor i compositor; conegut sobretot pels seus dissenys per a grans marques, partits polítics, diaris, entitats… llegant-nos famosos dissenys al mateix temps que explora diferents camps culturals.

L’exposició, organitzada per l’Ajuntament de Burgos en col·laboració amb el Palau Quintanar de Segòvia i la galeria Fernando Pradilla de Madrid, “pretén fer així un recorregut per tota aquesta producció artística, relacionada amb la primacia del disseny, entesa com primacia del dibuix”.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te