EXPOSICIÓ. ‘Emergència! Dissenys contra la COVID-19’ durant Madrid Design Festival

EXPOSICIÓ. ‘Emergència! Dissenys contra la COVID-19’ durant Madrid Design Festival

09
Feb
- 14 Mar

Fernán Gómez (Centre Cultural de la Villa)

Plaça de Colón, 4

28001 — Madrid


Vore més

Afegir a calendari 02/09/21 03/14/21 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. ‘Emergència! Dissenys contra la COVID-19’ durant Madrid Design Festival Comisariada por Teresa Bastardes i Rossend Casanova, i impulsada pel Museu de Disseny de Barcelona, l’exposició “Emergència! Dissenys contra la covid-19” és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la covid-19. El Museu del Disseny ha dedicat especial atenció als dissenys d’emergència als àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica lligada a la comunicació i campanyes d’informació, projectes que passaran a formar part de la col·lecció del Museu. A l’apartat de gràfica destaquen els cartells del projecte «Esto Pasará», la nostra plataforma col·laborativa que inclou opinions de dissenyadors i activitats al voltant de l’art i el disseny, nascuda durant la pandèmia i promoguda per València Capital Mundial del Disseny 2022. A l’àmbit dels dispositius de protecció per a ús sanitari destaquen l’equip 3DDF  ideat, executat i cofinançat per l’estudi de disseny MOS; la mascareta Aleu, desenvolupada per Eurecat. En maquinària clínica destaca el desenvolupament d’aparells respiradors. Minnim Design va idear la vàlvula Angel-Y; el respirador i el bifurcador de Leitat o el projecte d’innovació social col·laboratiu de maquinari obert OxyGEN impulsat per Protofy.xyz. Són també aportacions destacades el robot de desinfecció d’espais MTS uvc o el sistema de gestió d’aire modular AMS mini dissenyat per FICEPS3. "Emergència! Dissenys contra la COVID-19' és un projecte del Museu del Disseny amb la col·laboració de l'ADI-FAD. Aquest any, paral·lelament als Premis ADI, s'ha creat la convocatòria ADI-Reconoce, Emergencia COVID amb l'objectiu de donar cabuda, difussió i reconeixement a les iniciatives que s'han posat en marxa per a fer front a la crisi sanitària. La sel·lecció de projectes i productes ADI-Reconoce també forma part de l'exposició.

Fernán Gómez (Centre Cultural de la Villa)

Plaça de Colón, 4

28001 — Madrid

Entrada gratuïta

Comisariada por Teresa Bastardes i Rossend Casanova, i impulsada pel Museu de Disseny de Barcelona, l’exposició “Emergència! Dissenys contra la covid-19” és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la covid-19.

El Museu del Disseny ha dedicat especial atenció als dissenys d’emergència als àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica lligada a la comunicació i campanyes d’informació, projectes que passaran a formar part de la col·lecció del Museu.

A l’apartat de gràfica destaquen els cartells del projecte «Esto Pasará», la nostra plataforma col·laborativa que inclou opinions de dissenyadors i activitats al voltant de l’art i el disseny, nascuda durant la pandèmia i promoguda per València Capital Mundial del Disseny 2022.

A l’àmbit dels dispositius de protecció per a ús sanitari destaquen l’equip 3DDF  ideat, executat i cofinançat per l’estudi de disseny MOS; la mascareta Aleu, desenvolupada per Eurecat. En maquinària clínica destaca el desenvolupament d’aparells respiradors. Minnim Design va idear la vàlvula Angel-Y; el respirador i el bifurcador de Leitat o el projecte d’innovació social col·laboratiu de maquinari obert OxyGEN impulsat per Protofy.xyz. Són també aportacions destacades el robot de desinfecció d’espais MTS uvc o el sistema de gestió d’aire modular AMS mini dissenyat per FICEPS3.

“Emergència! Dissenys contra la COVID-19′ és un projecte del Museu del Disseny amb la col·laboració de l’ADI-FAD. Aquest any, paral·lelament als Premis ADI, s’ha creat la convocatòria ADI-Reconoce, Emergencia COVID amb l’objectiu de donar cabuda, difussió i reconeixement a les iniciatives que s’han posat en marxa per a fer front a la crisi sanitària. La sel·lecció de projectes i productes ADI-Reconoce també forma part de l’exposició.

EXPOSICIÓ. ‘Emergència! Dissenys contra la COVID-19’ durant Madrid Design Festival
09 Feb - 14 Mar

Fernán Gómez (Centre Cultural de la Villa)

Plaça de Colón, 4

28001 — Madrid

EXPOSICIÓ. ‘Emergència! Dissenys contra la COVID-19’ durant Madrid Design Festival

Vols estar a l'última?

Subscriu-te