Exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19

Exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19

17
Nov
- 10 Jan

Museu del Disseny de Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
08018. Barcelona


Vore més

Afegir a calendari 11/17/20 01/10/21 Europe/Madrid Exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19 Impulsada pel Museu de Disseny de Barcelona, l'exposició “Emergència! Dissenys contra la covid-19” és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la covid-19. El Museu del Disseny ha dedicat especial atenció als dissenys d'emergència als àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica lligada a la comunicació i campanyes d'informació, projectes que passaran a formar part de la col·lecció del Museu. Amb més d'una trentena d'iniciatives, tant públiques com privades, es destaquen peces com les aportacions en mascaretes higièniques fetes pels dissenyadors de moda Txell Miras, Josep Abril amb Opisso i Miriam Ponsa; o la pantalla de protecció facial d'acetat Gracia Mask de Joan Ayguadé.  A l'àmbit dels dispositius de protecció per a ús sanitari destaquen l'equip 3DDF  ideat, executat i cofinançat per l'estudi de disseny MOS; la mascareta Aleu, desenvolupada per Eurecat. En maquinària clínica destaca el desenvolupament d'aparells respiradors. Minnim Design va idear la vàlvula Angel-Y; el respirador i el bifurcador de Leitat o el projecte d'innovació social col·laboratiu de maquinari obert OxyGEN impulsat per Protofy.xyz. Són també aportacions destacades el robot de desinfecció d'espais MTS uvc o el sistema de gestió d'aire modular AMS mini dissenyat per FICEPS3. A l'apartat de gràfica destaquen els cartells del projecte #Estopasará, la nostra plataforma col·laborativa que inclou opinions de dissenyadors i activitats al voltant de l'art i el disseny, nascuda durant la pandèmia i promoguda per València Capital Mundial del Disseny 2022.

Museu del Disseny de Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
08018. Barcelona

Entrada gratuïta

Impulsada pel Museu de Disseny de Barcelona, l’exposició “Emergència! Dissenys contra la covid-19” és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la covid-19.

El Museu del Disseny ha dedicat especial atenció als dissenys d’emergència als àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica lligada a la comunicació i campanyes d’informació, projectes que passaran a formar part de la col·lecció del Museu.

Amb més d’una trentena d’iniciatives, tant públiques com privades, es destaquen peces com les aportacions en mascaretes higièniques fetes pels dissenyadors de moda Txell Miras, Josep Abril amb Opisso i Miriam Ponsa; o la pantalla de protecció facial d’acetat Gracia Mask de Joan Ayguadé.  A l’àmbit dels dispositius de protecció per a ús sanitari destaquen l’equip 3DDF  ideat, executat i cofinançat per l’estudi de disseny MOS; la mascareta Aleu, desenvolupada per Eurecat. En maquinària clínica destaca el desenvolupament d’aparells respiradors. Minnim Design va idear la vàlvula Angel-Y; el respirador i el bifurcador de Leitat o el projecte d’innovació social col·laboratiu de maquinari obert OxyGEN impulsat per Protofy.xyz. Són també aportacions destacades el robot de desinfecció d’espais MTS uvc o el sistema de gestió d’aire modular AMS mini dissenyat per FICEPS3.

A l’apartat de gràfica destaquen els cartells del projecte #Estopasará, la nostra plataforma col·laborativa que inclou opinions de dissenyadors i activitats al voltant de l’art i el disseny, nascuda durant la pandèmia i promoguda per València Capital Mundial del Disseny 2022.

Exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19
17 Nov - 10 Jan

Museu del Disseny de Barcelona
Plaça de les Glòries Catalanes, 37
08018. Barcelona

Exposició: Emergència! Dissenys contra la COVID-19

Vols estar a l'última?

Subscriu-te