Exposició: Estudies o dissenyes? Exposició de Marisa Gallén en Múrcia

Exposició: Estudies o dissenyes? Exposició de Marisa Gallén en Múrcia

03
Sep
- 30
20:00H
dj

Colegio Oficial de Arquitectos de la Región de Murcia
Calle Jara Carrillo, 5
30004. Murcia


Vore més

Afegir a calendari 09/03/20 20:00 09/30/20 Europe/Madrid Exposició: Estudies o dissenyes? Exposició de Marisa Gallén en Múrcia Marisa Gallén, Premi Nacional de Disseny 2019, va ser una de les dues úniques dones integrants de La Nave, un col·lectiu de dissenyadores que van crear escola i impulsaren el disseny als anys vuitanta a València, i també a la resta d'Espanya. Des d'aleshores, ha desenvolupat una carrera amplíssima com dissenyadora gràfica que l'ha consolidada com una de les professionals més reconegudes del sector. El del Col·legi Oficial d'Arquitectes de la Regió de Múrcia, aprofitant la celebració del 8ENAD - Huité Encontre d'Associacions de Disseny d'Espanya - exposarà a partir del 3 de setembre una mostra retrospectiva amb alguns dels dissenys més representatius de la seua carrera. Baix el títol “Estudies o dissenyes?” l'exposició inclou peces de disseny gràfic, packaging, producte i disseny editorial realitzats al llarg d'aquests 30 anys. L'exposició es pot visitar en grups de 20 persones amb cita prèvia.

Colegio Oficial de Arquitectos de la Región de Murcia
Calle Jara Carrillo, 5
30004. Murcia

Entrada gratuïta

Marisa Gallén, Premi Nacional de Disseny 2019, va ser una de les dues úniques dones integrants de La Nave, un col·lectiu de dissenyadores que van crear escola i impulsaren el disseny als anys vuitanta a València, i també a la resta d’Espanya. Des d’aleshores, ha desenvolupat una carrera amplíssima com dissenyadora gràfica que l’ha consolidada com una de les professionals més reconegudes del sector.

El del Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Regió de Múrcia, aprofitant la celebració del 8ENAD – Huité Encontre d’Associacions de Disseny d’Espanya – exposarà a partir del 3 de setembre una mostra retrospectiva amb alguns dels dissenys més representatius de la seua carrera. Baix el títol “Estudies o dissenyes?” l’exposició inclou peces de disseny gràfic, packaging, producte i disseny editorial realitzats al llarg d’aquests 30 anys.

L’exposició es pot visitar en grups de 20 persones amb cita prèvia.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te