EXPOSICIÓ. From Spain With Design / Identitat i Territori

EXPOSICIÓ. From Spain With Design / Identitat i Territori

14
Oct
- 30 Jan

Centro Galego de Arte Contemporánea


Vore més

Afegir a calendari 10/14/21 01/30/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. From Spain With Design / Identitat i Territori From Spain With Design (FSWD) és un projecte de READ, Xarxa Espanyola d'Associacions de Disseny, concebut de manera col·laborativa com una eina per a la projecció del disseny espanyol a nivell nacional i internacional. En aquest marc, presenten l'exposició FSWD / Identitat i territori, que recull projectes de disseny de diferents àrees que, més enllà de respondre al lema de la convocatòria, destaquen per la seua qualitat, per la seua projecció en el mercat nacional i internacional, per ser un model de sinergia entre dissenyador i empresa, per donar respostes coherents i construir valor. Sobre aquesta idea vertebradora se sumen diferents eixos conceptuals que contribueixen a delimitar una selecció de 135 obres de diferents àmbits: Identitat i territori, Interseccions, Internacionalització, Sostenibilitat i Complicitats. A través d'ells ens acostem de manera subtil als relats que ens ofereixen tant objectes com espais o maneres de comunicar; que han tingut com a objectiu un ús, una utilitat, una fi; i que han creat identitat des del context en què han nascut, responent a un problema o demanda i, sobretot, a la necessitat de les persones.

Centro Galego de Arte Contemporánea

Entrada gratuïta

From Spain With Design (FSWD) és un projecte de READ, Xarxa Espanyola d’Associacions de Disseny, concebut de manera col·laborativa com una eina per a la projecció del disseny espanyol a nivell nacional i internacional.

En aquest marc, presenten l’exposició FSWD / Identitat i territori, que recull projectes de disseny de diferents àrees que, més enllà de respondre al lema de la convocatòria, destaquen per la seua qualitat, per la seua projecció en el mercat nacional i internacional, per ser un model de sinergia entre dissenyador i empresa, per donar respostes coherents i construir valor.

Sobre aquesta idea vertebradora se sumen diferents eixos conceptuals que contribueixen a delimitar una selecció de 135 obres de diferents àmbits: Identitat i territori, Interseccions, Internacionalització, Sostenibilitat i Complicitats. A través d’ells ens acostem de manera subtil als relats que ens ofereixen tant objectes com espais o maneres de comunicar; que han tingut com a objectiu un ús, una utilitat, una fi; i que han creat identitat des del context en què han nascut, responent a un problema o demanda i, sobretot, a la necessitat de les persones.

EXPOSICIÓ. From Spain With Design / Identitat i Territori
14 Oct - 30 Jan

Centro Galego de Arte Contemporánea

EXPOSICIÓ. From Spain With Design / Identitat i Territori

Vols estar a l'última?

Subscriu-te