EXPOSICIÓ. “Mans i màquines. Apunts ceràmics”

EXPOSICIÓ. “Mans i màquines. Apunts ceràmics”

06
Apr
- 31 May

Universitat Jaume I


Afegir a calendari 04/06/22 05/31/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Mans i màquines. Apunts ceràmics”

Al llarg de la seua història, la indústria ceràmica sempre ha entés que la forma i la funció són complementàries en els seus productes. D'alguna manera, art i disseny ceràmic s'aproximen situant-se en posicions paral·leles (açò és, poden beure de fonts similars, però els seus camins discorren de forma individualitzada). En aquesta exposició volem establir els punts en què aquestes línies paral·leles s'aprimen fins a parèixer convertir-se en signes del mateix llenguatge.

L'exposició prevista mostrarà peces de ceràmica procedents del Museu del Taulell Manolo Safont d'Onda (entre les quals es troben tant peces anònimes com altres signades per artistes del segle XX) que es posaran en relació amb obres (especialment pintura, però també escultura i, fins i tot, ceràmica artística) aportades pels Museus de Vilafamés i el de L'Alcora. Dirigeix: Rosalia Torrent Esclapés

Universitat Jaume I

Entrada gratuïta

Al llarg de la seua història, la indústria ceràmica sempre ha entés que la forma i la funció són complementàries en els seus productes. D’alguna manera, art i disseny ceràmic s’aproximen situant-se en posicions paral·leles (açò és, poden beure de fonts similars, però els seus camins discorren de forma individualitzada). En aquesta exposició volem establir els punts en què aquestes línies paral·leles s’aprimen fins a parèixer convertir-se en signes del mateix llenguatge.

L’exposició prevista mostrarà peces de ceràmica procedents del Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda (entre les quals es troben tant peces anònimes com altres signades per artistes del segle XX) que es posaran en relació amb obres (especialment pintura, però també escultura i, fins i tot, ceràmica artística) aportades pels Museus de Vilafamés i el de L’Alcora.

Dirigeix: Rosalia Torrent Esclapés

EXPOSICIÓ. “Mans i màquines. Apunts ceràmics”
06 Apr - 31 May

Universitat Jaume I

EXPOSICIÓ. “Mans i màquines. Apunts ceràmics”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te