EXPOSICIÓ. Paula Scher

EXPOSICIÓ. Paula Scher

28
Oct
- 16 Jan

Museo Nacional de Artes Decorativas de Madrid


Vore més

Afegir a calendari 10/28/21 01/16/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Paula Scher El Museu Nacional d'Arts Decoratives de Madrid se suma a la mostra internacional de disseny Madrid Gràfica 2021 amb l'exposició d'una de les dissenyadores gràfiques més influents a nivell internacional: Paula Scher. La dissenyadora estatunidenca ha sigut la creadora dels logos de Windows, Citibank, MoMA o The Metropolitan Opera. L'exposició, comissionada per Manuel Estrada, recull la versatilitat del treball de Scher, des dels seus començaments en la indústria musical fins als seus més coneguts treballs d'identitat i intervenció en espais arquitectònics, passant per una àmplia selecció de cartells. Gràcies al seu característic estil pop i al seu ús audaç de la tipografia, les imatges d'aquesta icònica artista i dissenyadora gràfica són ja part de la llengua vernacla estatunidenca. L'exposició estarà disponible del 28 d'octubre al 16 de gener.

Museo Nacional de Artes Decorativas de Madrid

Entrada gratuïta

El Museu Nacional d’Arts Decoratives de Madrid se suma a la mostra internacional de disseny Madrid Gràfica 2021 amb l’exposició d’una de les dissenyadores gràfiques més influents a nivell internacional: Paula Scher. La dissenyadora estatunidenca ha sigut la creadora dels logos de Windows, Citibank, MoMA o The Metropolitan Opera.

L’exposició, comissionada per Manuel Estrada, recull la versatilitat del treball de Scher, des dels seus començaments en la indústria musical fins als seus més coneguts treballs d’identitat i intervenció en espais arquitectònics, passant per una àmplia selecció de cartells. Gràcies al seu característic estil pop i al seu ús audaç de la tipografia, les imatges d’aquesta icònica artista i dissenyadora gràfica són ja part de la llengua vernacla estatunidenca.

L’exposició estarà disponible del 28 d’octubre al 16 de gener.

EXPOSICIÓ. Paula Scher
28 Oct - 16 Jan

Museo Nacional de Artes Decorativas de Madrid

EXPOSICIÓ. Paula Scher

Vols estar a l'última?

Subscriu-te