EXPOSICIÓ.  “Per què soc així?”

EXPOSICIÓ. “Per què soc així?”

11
Feb
- 29 May

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)


Vore més

Afegir a calendari 02/11/22 05/29/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Per què soc així?”

«Hola, som alguns dels objectes que uses quotidianament a la teua casa o al treball. Però tot just has reparat en com som. Estem ací reunits en l'exposició "Per què soc així?" per a explicar-vos com vam nàixer, com funcionem i perquè tenim aquesta forma. Ens han creat els dissenyadors, no sortim del sòl ni caiem d'un arbre. Cadascun de nosaltres té alguna especialitat: abaratir, simplificar, innovar, reduir, sorprendre, estilitzar, afegir, complementar… en definitiva, millorar la vostra vida d'humans.

L'exposició per al Centre del Carme Cultura Contemporània està organitzada i produïda conjuntament pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i World Design Capital Valencia 2022, amb el suport de la Diputació de València. Volem destacar l'important que som perquè visques una mica millor. Formem part de la col·lecció Pérez de Albéniz-Bergasa; i ens ha recopilat i dibuixat Juli Capella, per a explicar com funcionem.

Som objectes xicotets, però us oferim grans beneficis. Des d'un clip fins a un embut, passant per la bombeta, el telèfon, el obrefàcil, una xancleta o una cafetera. Alguns som més bells que uns altres, però tots tenim alguna cosa en comú, donar-vos servei. Vine a veure'ns et contarem perquè som així. A partir d'ara ens veuràs amb altres ulls».

  Organització Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana World Design Capital València 2022 Comissari Juli Capella Disseny gràfic Marta Negre Disseny expositiu Fernando Ortuño la f@ctoria_innovació i disseny Col·labora  Diputació de València

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

Entrada gratuïta

«Hola, som alguns dels objectes que uses quotidianament a la teua casa o al treball. Però tot just has reparat en com som. Estem ací reunits en l’exposició “Per què soc així?” per a explicar-vos com vam nàixer, com funcionem i perquè tenim aquesta forma. Ens han creat els dissenyadors, no sortim del sòl ni caiem d’un arbre. Cadascun de nosaltres té alguna especialitat: abaratir, simplificar, innovar, reduir, sorprendre, estilitzar, afegir, complementar… en definitiva, millorar la vostra vida d’humans.

L’exposició per al Centre del Carme Cultura Contemporània està organitzada i produïda conjuntament pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i World Design Capital Valencia 2022, amb el suport de la Diputació de València. Volem destacar l’important que som perquè visques una mica millor. Formem part de la col·lecció Pérez de Albéniz-Bergasa; i ens ha recopilat i dibuixat Juli Capella, per a explicar com funcionem.

Som objectes xicotets, però us oferim grans beneficis. Des d’un clip fins a un embut, passant per la bombeta, el telèfon, el obrefàcil, una xancleta o una cafetera. Alguns som més bells que uns altres, però tots tenim alguna cosa en comú, donar-vos servei. Vine a veure’ns et contarem perquè som així. A partir d’ara ens veuràs amb altres ulls».

 

Organització
Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
World Design Capital València 2022

Comissari
Juli Capella

Disseny gràfic
Marta Negre

Disseny expositiu
Fernando Ortuño la f@ctoria_innovació i disseny

Col·labora 
Diputació de València

EXPOSICIÓ. “Per què soc així?”
11 Feb - 29 May

Centre del Carme Cultura Contemporánea (CCCC)

EXPOSICIÓ.  “Per què soc així?”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te