EXPOSICIÓ. Regreso al Edén, de Paco Roca

EXPOSICIÓ. Regreso al Edén, de Paco Roca

01
Feb
- 24 Apr

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València


Afegir a calendari 02/01/22 04/24/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Regreso al Edén, de Paco Roca

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha inaugurat l'1 de febrer amb una gran afluència de públic, ‘Retorn al Edén de Paco Roca. Un viatge a la València de postguerra’, una exposició que aborda diferents aspectes de la ciutat i de la vida quotidiana durant els difícils anys del primer franquisme. Uns anys oblidats que van tindre una enorme influència a la València de hui. Paco Roca conta la història de la seua mare, Antonia, i a través dels seus ulls dissecciona amb el seu llapis una societat que sobreviu sota el nou règim imposat després de la guerra. La mostra és una oportunitat per a conéixer aquells anys.

L'exposició, comissariada per José Mª Azkárraga, es desenvolupa al llarg de la Sala Estudi General i recull, distribuïts en diferents àmbits temàtics, els dibuixos de l'artista, acompanyats de premsa, llibres, fotografies, documents, objectes i filmacions d'aquells anys. Tots aquests materials, en el seu conjunt, constitueixen un excel·lent mitjà per a accedir a aquest passat. L'exposició és fruit del compromís de la Universitat i de la Diputació de València amb la memòria històrica.

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València

Entrada gratuïta

El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València ha inaugurat l’1 de febrer amb una gran afluència de públic, ‘Retorn al Edén de Paco Roca. Un viatge a la València de postguerra’, una exposició que aborda diferents aspectes de la ciutat i de la vida quotidiana durant els difícils anys del primer franquisme. Uns anys oblidats que van tindre una enorme influència a la València de hui. Paco Roca conta la història de la seua mare, Antonia, i a través dels seus ulls dissecciona amb el seu llapis una societat que sobreviu sota el nou règim imposat després de la guerra. La mostra és una oportunitat per a conéixer aquells anys.

L’exposició, comissariada per José Mª Azkárraga, es desenvolupa al llarg de la Sala Estudi General i recull, distribuïts en diferents àmbits temàtics, els dibuixos de l’artista, acompanyats de premsa, llibres, fotografies, documents, objectes i filmacions d’aquells anys. Tots aquests materials, en el seu conjunt, constitueixen un excel·lent mitjà per a accedir a aquest passat. L’exposició és fruit del compromís de la Universitat i de la Diputació de València amb la memòria històrica.

EXPOSICIÓ. Regreso al Edén, de Paco Roca
01 Feb - 24 Apr

Centre Cultural La Nau de la Universitat de València

EXPOSICIÓ. Regreso al Edén, de Paco Roca

Vols estar a l'última?

Subscriu-te