EXPOSICIÓ. Soy yo

EXPOSICIÓ. Soy yo

02
Dec
- 07 Jan
19:30H
dj

Bombas Gens Centre D’Art


Vore més

Afegir a calendari 12/02/21 19:30 01/07/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. Soy yo L'associació Nueva Opción, que reuneix pacients i familiars amb Dany Cerebral Adquirit, promou l'exposició «Soy yo» en la nau zero de Bombes Gens centre d'Art. La mostra, que reuneix més de vint dissenyadors, artistes, creatius i il·lustradors, s'inaugura dijous que ve 2 de desembre a les 19:30h i estarà oberta fins al 7 de gener de 2022. Entre els noms destacats que trobarem en l'exposició es troben Josep Gil, Diana d'Arias, Ibán Ramón, Cento Yuste, Lina Vila, Lucía Meseguer, Sento Llobell, Patricia Bolinches, Ramón Pérez-Colomer, Miguel Calatayud, Martín Forés, Manel Gimeno o Juan Martínez.

Bombas Gens Centre D’Art

Entrada gratuïta

L’associació Nueva Opción, que reuneix pacients i familiars amb Dany Cerebral Adquirit, promou l’exposició «Soy yo» en la nau zero de Bombes Gens centre d’Art. La mostra, que reuneix més de vint dissenyadors, artistes, creatius i il·lustradors, s’inaugura dijous que ve 2 de desembre a les 19:30h i estarà oberta fins al 7 de gener de 2022.

Entre els noms destacats que trobarem en l’exposició es troben Josep Gil, Diana d’Arias, Ibán Ramón, Cento Yuste, Lina Vila, Lucía Meseguer, Sento Llobell, Patricia Bolinches, Ramón Pérez-Colomer, Miguel Calatayud, Martín Forés, Manel Gimeno o Juan Martínez.

EXPOSICIÓ. Soy yo
02 Dec - 07 Jan
Thursday - 19:30H

Bombas Gens Centre D’Art

EXPOSICIÓ. Soy yo

Vols estar a l'última?

Subscriu-te