EXPOSICIÓ.  València s’il·lustra i es dissenya

EXPOSICIÓ. València s’il·lustra i es dissenya

21
Apr
20:00H
dj

La Rambleta


Vore més

Afegir a calendari 04/21/22 20:00 04/21/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. València s’il·lustra i es dissenya

“València s'il·lustra” és el projecte que La Rambleta va impulsar fa sis anys per a donar a conéixer la ciutat de València a través de la mirada dels il·lustradors. Després d'aquest temps, en el qual el projecte s'havia convertit en una trobada de referència per a moltes i molts il·lustradors, “València s'il·lustra” vira amb la intenció de mostrar altres formes i mitjans d'il·lustrar que van més enllà del suport en paper, per això, en aquesta nova etapa, la acció i objectiu estarà centrada en la il·lustració aplicada al disseny de producte a “València s'il·lustra i es dissenya”.

En la primera de les presentacions d'aquesta nova etapa, comptarem amb la proposta de la dissenyadora Mónica Ballester, qui ha creat per a l'ocasió una imatge totalment nova i inèdita aplicada a tres productes amb els quals reconeixerem València i la seua identitat. Mónica Ballester és professional de la il·lustració gràfica. Grau en Belles arts i Màster en Disseny Gràfic i Il·lustració en l'especialitat de Disseny, treballa de manera independent i també per a agències de publicitat en les quals desenvolupa la seua creativitat relacionant disseny i il·lustració en diferents productes, contribuint així a la revaloració, tant de l'objecte, com de la marca que representen. Una sidra, un xocolate o un licor d'arròs es troben entre alguns dels productes als quals Ballester ha customizado en els últims temps, però no serà fins al pròxim 21 d'abril, quan coneguem els triats per a la seua proposta de “València s'il·lustra i es dissenya”. De línies definides i fons nets, els treballs de Mónica Ballester es caracteritzen per un ús del color molt personal, aconseguint així que els seus dissenys s'identifiquen ràpidament per una empremta pròpia i particular, a més de situar-la dins de les dissenyadores valencianes actuals amb una projecció a seguir.

La Rambleta

Entrada gratuïta

“València s’il·lustra” és el projecte que La Rambleta va impulsar fa sis anys per a donar a conéixer la ciutat de València a través de la mirada dels il·lustradors. Després d’aquest temps, en el qual el projecte s’havia convertit en una trobada de referència per a moltes i molts il·lustradors, “València s’il·lustra” vira amb la intenció de mostrar altres formes i mitjans d’il·lustrar que van més enllà del suport en paper, per això, en aquesta nova etapa, la acció i objectiu estarà centrada en la il·lustració aplicada al disseny de producte a “València s’il·lustra i es dissenya”.

En la primera de les presentacions d’aquesta nova etapa, comptarem amb la proposta de la dissenyadora Mónica Ballester, qui ha creat per a l’ocasió una imatge totalment nova i inèdita aplicada a tres productes amb els quals reconeixerem València i la seua identitat.

Mónica Ballester és professional de la il·lustració gràfica. Grau en Belles arts i Màster en Disseny Gràfic i Il·lustració en l’especialitat de Disseny, treballa de manera independent i també per a agències de publicitat en les quals desenvolupa la seua creativitat relacionant disseny i il·lustració en diferents productes, contribuint així a la revaloració, tant de l’objecte, com de la marca que representen. Una sidra, un xocolate o un licor d’arròs es troben entre alguns dels productes als quals Ballester ha customizado en els últims temps, però no serà fins al pròxim 21 d’abril, quan coneguem els triats per a la seua proposta de “València s’il·lustra i es dissenya”.

De línies definides i fons nets, els treballs de Mónica Ballester es caracteritzen per un ús del color molt personal, aconseguint així que els seus dissenys s’identifiquen ràpidament per una empremta pròpia i particular, a més de situar-la dins de les dissenyadores valencianes actuals amb una projecció a seguir.

EXPOSICIÓ. València s’il·lustra i es dissenya
21 Apr
Thursday - 20:00H

La Rambleta

EXPOSICIÓ.  València s’il·lustra i es dissenya

Vols estar a l'última?

Subscriu-te