EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Memosesmas”

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Memosesmas”

01
Jun
- 20 Jul
20:00H
dc

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)


Vore més

Afegir a calendari 06/01/22 20:00 07/20/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Memosesmas”
Sota el nom de "Temporada Il·lustrada", la cafeteria MuVIMent acull algunes obres dels millors artistes valencians en un cicle d'exposicions que transcorren des d'octubre fins a juliol de 2022.
Després d'un recorregut pel qual han passat Marta Torres, Elías Taño, Aitana Carrasco i Luis Demano durant els últims mesos, acomiadaran el cicle en els mesos de juny i juliol els components de Memosesmás. Aquest estudi multidisciplinari se centra en la resolució de problemes de comunicació gràfica a partir d'il·lustracions conceptuals amb una mica d'humor.

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

Entrada gratuïta

Sota el nom de “Temporada Il·lustrada”, la cafeteria MuVIMent acull algunes obres dels millors artistes valencians en un cicle d’exposicions que transcorren des d’octubre fins a juliol de 2022.
Després d’un recorregut pel qual han passat Marta Torres, Elías Taño, Aitana Carrasco i Luis Demano durant els últims mesos, acomiadaran el cicle en els mesos de juny i juliol els components de Memosesmás. Aquest estudi multidisciplinari se centra en la resolució de problemes de comunicació gràfica a partir d’il·lustracions conceptuals amb una mica d’humor.

L’encarregada de donar el tret d’eixida a aquesta nova etapa cultural en Muviment va ser l’artista Marta Torres . Marta ha publicat dos àlbums il·lustrats, No Turista i Germans a Síria, amb els quals ha rebut premis de la Consellería d’Educació, Cultura i Esport com a millor llibre il·lustrat del 2019 per No Turista, i el premi Còmic i Desenvolupament Social de la Fundació Divina Pastora pel llibre Germans a Síria. La seua inquietud cap a temes socials fa que trobe en ells la inspiració per a gran part dels seus treballs.
Els mesos de desembre i gener va estar l’artista gràfic Elías Taño, conegut per les seues il·lustracions en llibres per a editorials com Bromera, Virus o Tigre de Paper, articles en revistes o cartelleria d’esdeveniments de música, sindicats, festivals, obres de teatre, etc.,
De febrer a març es va presentar l’obra de l’artista valenciana Aitana Carrasco, amb una àmplia trajectòria com a escriptora i il·lustradora de literatura infantil i guanyadora de l’IX Concurs d’Àlbum Il·lustrat: A la Orilla del Viento (Mèxic).

Els mesos d’abril i maig el protagonisme està destinat a l’il·lustrador valencià Luís Demano -fill i nét de pintors-, els treballs dels quals s’han pogut veure en agències com a Sra. Rushmore o diaris com ABC i El Mundo. La seua primera incursió laboral dins de l’àmbit gràfic va ser en la revista de còmic i il·lustració Nosotros somos los muertos. Els treballs de Luís es caracteritzen també per un clar component de càrrega reivindicativa i crítica social.

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Memosesmas”
01 Jun - 20 Jul
Wednesday - 20:00H

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Memosesmas”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te