EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Luis Demano”

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Luis Demano”

01
Apr
- 31 May
20:00H
dv

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)


Vore més

Afegir a calendari 04/01/22 20:00 05/31/22 Europe/Madrid EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Luis Demano”
Sota el nom de ‘Temporada Il·lustrada’, la cafeteria MuVIMent acull algunes obres dels millors artistes valencians en un cicle d'exposicions que transcorren des d'octubre fins a juliol de 2022.

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

Entrada gratuïta

Sota el nom de ‘Temporada Il·lustrada’, la cafeteria MuVIMent acull algunes obres dels millors artistes valencians en un cicle d’exposicions que transcorren des d’octubre fins a juliol de 2022.

L’encarregada de donar el tret d’eixida a aquesta nova etapa cultural en Muviment és l’artista Marta Torres . Marta ha publicat dos àlbums il·lustrats, No Turista i Germans a Síria, amb els quals ha rebut premis de la Consellería d’Educació, Cultura i Esport com a millor llibre il·lustrat del 2019 per No Turista, i el premi Còmic i Desenvolupament Social de la Fundació Divina Pastora pel llibre Germans a Síria. La seua inquietud cap a temes socials fa que trobe en ells la inspiració per a gran part dels seus treballs.
Els mesos de desembre i gener estarà l’artista gràfic Elías Taño, conegut per les seues il·lustracions en llibres per a editorials com Bromera, Virus o Tigre de Paper, articles en revistes o cartelleria d’esdeveniments de música, sindicats, festivals, obres de teatre, etc.,
De febrer a març es presentarà l’obra de l’artista valenciana Aitana Carrasco, amb una àmplia trajectòria com a escriptora i il·lustradora de literatura infantil i guanyadora de l’IX Concurs d’Àlbum Il·lustrat: A la Orilla del Viento (Mèxic).

Els mesos d’abril i maig el protagonisme està destinat a l’il·lustrador valencià Luís Demano -fill i nét de pintors-, els treballs dels quals s’han pogut veure en agències com a Sra. Rushmore o diaris com ABC i El Mundo. La seua primera incursió laboral dins de l’àmbit gràfic va ser en la revista de còmic i il·lustració Nosotros somos los muertos. Els treballs de Luís es caracteritzen també per un clar component de càrrega reivindicativa i crítica social.
Acomiadaran el cicle en els mesos de juny i juliol, els components de Memosesmás. Aquest estudi multidisciplinari se centra en la resolució de problemes de comunicació gràfica a partir d’il·lustracions conceptuals amb una mica d’humor.

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Luis Demano”
01 Apr - 31 May
Friday - 20:00H

Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM)

EXPOSICIÓ. “Temporada Il·lustrada. Luis Demano”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te