FESTIVAL. “Abierto València 2022”

FESTIVAL. “Abierto València 2022”

23
Sep
- 30

Galerías de arte contemporáneo de València


Vore més

Afegir a calendari 09/23/22 09/30/22 Europe/Madrid FESTIVAL. “Abierto València 2022” Les galeries d'art se sumen també al World Design Street Festival en el desé aniversari de "Abierto València", organitzat per LAVAC, l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, amb un programa d'activitats i rutes per les principals galeries d'art de la ciutat de València i amb trobades exclusives en diferents recintes de la ciutat. Igual que en les edicions anteriors s'oferirà una vesprada de Opening comuna de totes les galeries, les xarrades de l'IVAM, i s'atorgaran les adquisicions per part de diferents entitats. Però, a més, se sumaran a les rutes ARC Gallery Walk, organitzades per ARC, noves rutes durant la setmana següent a la fi de setmana del Opening de les galeries, ampliant d'aquesta manera la presència a la ciutat.

Galerías de arte contemporáneo de València

Entrada gratuïta

Les galeries d’art se sumen també al World Design Street Festival en el desé aniversari de “Abierto València”, organitzat per LAVAC, l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, amb un programa d’activitats i rutes per les principals galeries d’art de la ciutat de València i amb trobades exclusives en diferents recintes de la ciutat.

Igual que en les edicions anteriors s’oferirà una vesprada de Opening comuna de totes les galeries, les xarrades de l’IVAM, i s’atorgaran les adquisicions per part de diferents entitats. Però, a més, se sumaran a les rutes ARC Gallery Walk, organitzades per ARC, noves rutes durant la setmana següent a la fi de setmana del Opening de les galeries, ampliant d’aquesta manera la presència a la ciutat.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te