FESTIVAL. «Besign Fest»

FESTIVAL. «Besign Fest»

26
Oct
- 29

Castelló


Vore més

Afegir a calendari 10/26/22 10/29/22 Europe/Madrid FESTIVAL. «Besign Fest» Disseny urbà, palpable, disfrutable a peu de carrer i pensat per a generar un impacte social a la ciutat. Conferències per a acostar a les persones les veus i visions més rellevants del disseny de la Comunitat Valenciana i aqueix escenari actual i dinàmic sobre el qual es projecta. Tallers on la creativitat i el territori es funden. Sobre aquests pilars gira la quinzena de cites que integren la quarta edició del Besign 2022, el Festival Interdisciplinari de Disseny de Castelló. Eixirà a escena del 26 al 29 d'octubre, impulsat per l'Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló La Exprimidora, amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat i el patrocini de APE Grup, i aterra enguany amb un extra. Potència la seua projecció convertida en esdeveniment oficial de València Capital Mundial del Disseny 2022, “una fita no sols per a la ciutat de València sinó per a tot el territori valencià, per això des de l'inici es va considerar que el Besign havia de formar part del programa oficial de la capitalitat, perquè contribueix a convertir-nos en territori fèrtil per a la creativitat”, destaca Marisa Gallén, presidenta de la Associació València Capital del Disseny.

Castelló

Preu -

Reservar entrades

Disseny urbà, palpable, disfrutable a peu de carrer i pensat per a generar un impacte social a la ciutat. Conferències per a acostar a les persones les veus i visions més rellevants del disseny de la Comunitat Valenciana i aqueix escenari actual i dinàmic sobre el qual es projecta. Tallers on la creativitat i el territori es funden. Sobre aquests pilars gira la quinzena de cites que integren la quarta edició del Besign 2022, el Festival Interdisciplinari de Disseny de Castelló. Eixirà a escena del 26 al 29 d’octubre, impulsat per l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló La Exprimidora, amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat i el patrocini de APE Grup, i aterra enguany amb un extra. Potència la seua projecció convertida en esdeveniment oficial de València Capital Mundial del Disseny 2022, “una fita no sols per a la ciutat de València sinó per a tot el territori valencià, per això des de l’inici es va considerar que el Besign havia de formar part del programa oficial de la capitalitat, perquè contribueix a convertir-nos en territori fèrtil per a la creativitat”, destaca Marisa Gallén, presidenta de la Associació València Capital del Disseny.

A això contribueix l’agenda d’activitats minuciosament teixida, i que completa una quinzena de cites per a posicionar-se, sobre terreny, com a aparador nacional i internacional com a terra de bon disseny.

El gran atractiu d’aquesta edició és que tots els ponents i talleristas són de la Comunitat Valenciana, amb representació de les tres províncies, i que el festival excedeix per primera vegada el seu format de 48 hores. L’essència del Besign, no obstant això, continua sent la mateixa. Ens ofereix l’oportunitat d’unir-nos en un entorn que no sols és didàctic, sinó que també té molt de lúdic, amb el Pechakucha el divendres 28 com a inici, que és un format molt àgil i dona peu a la conversa, i amb les ponències el dissabte 29 en el Teatre del Raval, que pretenen posar en comú problemàtiques que tot el sector comparteix per a poder trobar junts solucions.

Consulta el programa complet en: https://www.besignfest.com/

Vols estar a l'última?

Subscriu-te