FESTIVAL. CLEC Fashion Festival

FESTIVAL. CLEC Fashion Festival

30
Oct
- 31

L’Hemisfèric,

Avinguda del Professor López Piñero,

Valencia, Spain


Vore més

Afegir a calendari 10/30/21 10/31/21 Europe/Madrid FESTIVAL. CLEC Fashion Festival

València acull per segona vegada el CLEC Fashion Festival, un esdeveniment plenament compromés amb la reivindicació del talent creatiu impulsat per l'Associació de Dissenyadors de Moda de la Comunitat Valenciana. El festival es reitera com a plataforma  multidisciplinària, acollint  facetes creatives com la fotografia, bellesa, cinema, art, música i gastronomia.

Durant els  matins del 30 i 31 d'octubre, el Hemisfèric es convertirà en un escenari on aprendre dels professionals que protagonitzaran els escenaris de Beauty, photoshooting, talks i cooking. Mentre que les vesprades seran escenari de les propostes més transgressores de la mà dels dissenyadors del CLEC: Ágatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Miquel Suay, Isabel Sanchís i les grans promeses de la moda, com Visori, 404 Studio, Yvan Andreu, Alvaro Mars i Eduardo Navarrete. A més, enguany el festival compta amb una incorporació estrela, Custo Dalmau. El dissenyador de moda barceloní trepitjarà el CLEC per primera vegada per a compartir la seua última col·lecció primavera-estiu 2022 anomenada "I trust em" i presentada a Nova York. Així mateix, els assistents a la desfilada podran veure el fashion film que Custo va llançar en primícia en la setmana de la moda de la gran poma. El corner gastronòmic del CLEC torna amb més força que mai gràcies a la conducció de la periodista Puri Naya i la participació de xefs de la talla de Bernd Knöller, Mar Soler, Begoña Rodrigo, Carito Lourenço, Alberto Lozano Manzano i Rafa Soler, que formaren parella amb alguns dels dissenyadors que desfilen en el festival.

L’Hemisfèric,

Avinguda del Professor López Piñero,

Valencia, Spain

Preu -

Reservar entrades

València acull per segona vegada el CLEC Fashion Festival, un esdeveniment plenament compromés amb la reivindicació del talent creatiu impulsat per l’Associació de Dissenyadors de Moda de la Comunitat Valenciana. El festival es reitera com a plataforma  multidisciplinària, acollint  facetes creatives com la fotografia, bellesa, cinema, art, música i gastronomia.

Durant els  matins del 30 i 31 d’octubre, el Hemisfèric es convertirà en un escenari on aprendre dels professionals que protagonitzaran els escenaris de Beauty, photoshooting, talks i cooking. Mentre que les vesprades seran escenari de les propostes més transgressores de la mà dels dissenyadors del CLEC: Ágatha Ruiz de la Prada, Dolores Cortés, Miquel Suay, Isabel Sanchís i les grans promeses de la moda, com Visori, 404 Studio, Yvan Andreu, Alvaro Mars i Eduardo Navarrete.

A més, enguany el festival compta amb una incorporació estrela, Custo Dalmau. El dissenyador de moda barceloní trepitjarà el CLEC per primera vegada per a compartir la seua última col·lecció primavera-estiu 2022 anomenada “I trust em” i presentada a Nova York. Així mateix, els assistents a la desfilada podran veure el fashion film que Custo va llançar en primícia en la setmana de la moda de la gran poma.

El corner gastronòmic del CLEC torna amb més força que mai gràcies a la conducció de la periodista Puri Naya i la participació de xefs de la talla de Bernd Knöller, Mar Soler, Begoña Rodrigo, Carito Lourenço, Alberto Lozano Manzano i Rafa Soler, que formaren parella amb alguns dels dissenyadors que desfilen en el festival.

Durant el festival també podrà visitar-se la instal·lació “Les deu temptacions” de Francis Montesinos, on es podran visitar les seues deu creacions més icòniques, rendint tribut als highlights del dissenyador d’avantguarda.

D’altra banda, els assistents també tindran l’oportunitat d’asseure’s a escoltar algunes de les conferències que tindran lloc en l’escenari de talks, que tractaran temes tan interessants com la indústria dels fashion films com a nova eina de comunicació, educació en moda, sostenibilitat i artesania digital, entre altres.

Dissenyadors d’avantguarda per a discutir la indústria de la moda en la Comunitat Valenciana

Els dissenyadors de moda que van alçar la indústria durant el segle XX en la Comunitat Valenciana donaran una conferència en el CLEC per a compartir la seua experiència amb els assistents al festival. Entre els ponents es troben Juan Andrés Mompó, Modista d’alta costura guardonat amb l’Agulla Brillant (2013), Enrique Lodares, dissenyador amb més de quaranta anys d’experiència dedicats a la moda i també guanyador de l’Agulla Brillant (2015), Amparo Chordá, modista coneguda pel seu treball en el món de l’espectacle i també guanyadora de l’Agulla Brillant 2021, Presen Rodríguez, Medalla d’Or de la moda Mayte Spinola, un guardó que només s’atorga als creadors d’alta costura i Francis Montesinos, el dissenyador d’avantguarda que sempre ha apostat per la modernitat i per la re-interpretació de les arrels espanyoles des de la moda.

Per a tancar està imponent convocatòria, el perruquer que va revolucionar la perruqueria i estètica, Tono Sanmartín, i que ha treballat amb tots els dissenyadors convidats, els acompanyarà per a posar en contrapunt la seua labor en col·laboració amb ells.

La conferència tindrà lloc el 30 d’octubre en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el marc del Clec Fashion Festival, i tindrà com a objectiu donar un repàs per les carreres dels ponents per a aprofundir en el treball d’emprenedoria dels dissenyadors.

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

Dia 30

12.00 – Acte inaugural – Miquel Suay

Fashion shows

16.30 – Dolores Cortés

17.30 – Ágatha Ruiz de la Prada

18.30 – 404 Studio

20.00 – Alvaro Mars

21.00 – Custo Barcelona

21.30 – Sostenibles

Beauty

13.00 Kuki Giménez

14.00 José Téllez

Photoshooting

13.00 – Rafa Andrés

14.00 – Amparito Sebastiá

15.00 – Juan Carlos Artero

Showcooking

11.00 – Cartio Lourenço + 404 Studio

11.20 – Begoña Rodrigo + Ágatha Ruiz de la Prada

11.40 – Bernd Knöller + Custo Barcelona

Fashion talks

11.00 – Educació en moda

13.00 – Fashion Films com a eina de comunicació de moda

14.00 – Artesania Digital

Music Space

23.00 – Clec Super Stars

00.00 – Dj Cogombre Marí

01.00 – Dj Cogombre Marí

Dia 31

Fashion shows

16.00 – DIEF Studio + Jaime Piquer

17.00 – Visori

18.00 – Isabel Sanchís

19.30 – Yvan Andreu

20.30 – Eduardo Navarrete

21.30 – Emergents

Beauty

11.00 Amparito Sánchez Gracia

12.00 Xaro Ferri

13.00 Javier Gomar

14.00 La Flaca

Photoshooting

11.00 – Gerardo Ortiz

12.00 – Isabel Rovira

13.00 – Juan Carlos Vega

14.00 – Mario Agulló

Showcooking

11.00 – Mar Soler + Visori

11.30 – Alberto Lozano Manzano + Isabel Sanchís

12.00 – Rafa Soler + Francis Montesinos

Fashion talks

11.00 – Cap a una moda més sostenible

13.00 – Jewellry

14.00 – Andrea Villalonga (Mira’t)

15.00 – Dissenyadors sènior

Music Space

22.30 – Amy

23.30 – Partícula

00.00 – Innmir

 

Entrades disponibles en el següent enllaç:

https://www.eventbrite.es/e/entradas-clec-fashion-festival-amaras-la-moda-sobre-todas-las-cosas-166291910581

FESTIVAL. CLEC Fashion Festival
30 Oct - 31 Oct

L’Hemisfèric,

Avinguda del Professor López Piñero,

Valencia, Spain

FESTIVAL. CLEC Fashion Festival

Vols estar a l'última?

Subscriu-te