FESTIVAL. D*NA Restaurant

FESTIVAL. D*NA Restaurant

03
Dec
- 06

Carpa DNA Marqués de Campo.

Dénia


Vore més

Afegir a calendari 12/03/21 12/06/21 Europe/Madrid FESTIVAL. D*NA Restaurant Torna el D*NA Festival. I ho fa de la mà de el Ajuntament de Dénia, Turisme Comunitat Valenciana, i Quique Dacosta com a comissari gastronòmic. El nom és D*NA Restaurant perquè pretén tornar al restaurant, tornar a omplir els carrers i tornar a gaudir de la cuina, del producte fresc i pròxim, dels oficis. A gaudir d'una cultura gastronòmica única en el món.

Carpa DNA Marqués de Campo.

Dénia

Entrada gratuïta

Torna el D*NA Festival. I ho fa de la mà de el Ajuntament de Dénia, Turisme Comunitat Valenciana, i Quique Dacosta com a comissari gastronòmic. El nom és D*NA Restaurant perquè pretén tornar al restaurant, tornar a omplir els carrers i tornar a gaudir de la cuina, del producte fresc i pròxim, dels oficis. A gaudir d’una cultura gastronòmica única en el món.

Del 3 al 6 de desembre, Dénia tornarà a omplir-se d’olors que alimenten, de xarrades, de xefs amb estreles i amb tot el talent del món. De debats que obrin l’apetit i de restaurants que han preparat menús especials perquè conegues, passeges i sobretot assaborisques tot el que ha preparat una ciutat bolcada en què isques d’ací amb un gran sabor de boca.

Dins del programa destaquem la xarrada “Es pot cuinar la bellesa? Disseny i creativitat en l’art de donar menjar”, impartida per Xavi Calvo amb Quique Dacosta com a convidat el pròxim dia 6 de desembre.

Consulta el programa complet

FESTIVAL. D*NA Restaurant
03 Dec - 06 Dec

Carpa DNA Marqués de Campo.

Dénia

FESTIVAL. D*NA Restaurant

Vols estar a l'última?

Subscriu-te