FESTIVAL. “Feria Hábitat València”

FESTIVAL. “Feria Hábitat València”

20
Sep
- 23

Fira València


Vore més

Afegir a calendari 09/20/22 09/23/22 Europe/Madrid FESTIVAL. “Feria Hábitat València” La fira de referència en el sector del moble obrirà les seues portes del 20 al 23 de setembre en Fira València sota el paraigua de València Capital Mundial del Disseny 2022 amb un ampli programa d'activitats i expositors. Feria Hàbitat València arriba amb un increment substancial de la superfície expositiva i la incorporació dels sectors de cuina (Espai Cuina SICI) i tèxtil llar (Home Textils Premium by Textilhogar). En total, quasi 90.000 metres quadrats i prop de 1.000 marques nacionals i internacionals s'exposaran en Fira València en una edició d'enorme atractiu. Entre les activitats organitzades en aquesta edició tan especial en la qual València és Capital Mundial del Disseny, destaquen la celebració d'una nova edició de NUDE, el saló de joves talents de Feria Hàbitat València en el qual es donen cita dissenyadors i dissenyadores novelles, escoles de disseny, empreses i mitjans de comunicació. També tindrà lloc l'exposició retrospectiva de Vicent Martínez, l'històric dissenyador valencià que presentarà «Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l'inèdit» i un congrés sobre interiorisme i salut. El batejat com a Fòrum World Design Capital Valencia 2022 acollirà, al seu torn, tot un programa de conferències, xarrades i trobades de dissenyadors de la talla de Tomás Alía, Pasqua Ortega Mónica Armani o Lázaro Rosa Violan en els quals posar en valor el disseny més internacional valencià; mentre que les vesprades-nits de la fira tindran el seu punt de trobada en Àgora València, amb tres Offs de fira que connectaran la ciutat i l'espai firal.

Fira València

Entrada gratuïta

La fira de referència en el sector del moble obrirà les seues portes del 20 al 23 de setembre en Fira València sota el paraigua de València Capital Mundial del Disseny 2022 amb un ampli programa d’activitats i expositors. Feria Hàbitat València arriba amb un increment substancial de la superfície expositiva i la incorporació dels sectors de cuina (Espai Cuina SICI) i tèxtil llar (Home Textils Premium by Textilhogar). En total, quasi 90.000 metres quadrats i prop de 1.000 marques nacionals i internacionals s’exposaran en Fira València en una edició d’enorme atractiu.

Entre les activitats organitzades en aquesta edició tan especial en la qual València és Capital Mundial del Disseny, destaquen la celebració d’una nova edició de NUDE, el saló de joves talents de Feria Hàbitat València en el qual es donen cita dissenyadors i dissenyadores novelles, escoles de disseny, empreses i mitjans de comunicació. També tindrà lloc l’exposició retrospectiva de Vicent Martínez, l’històric dissenyador valencià que presentarà «Vicent Martínez, un present continu. La memòria, el recent i l’inèdit» i un congrés sobre interiorisme i salut.

El batejat com a Fòrum World Design Capital Valencia 2022 acollirà, al seu torn, tot un programa de conferències, xarrades i trobades de dissenyadors de la talla de Tomás Alía, Pasqua Ortega Mónica Armani o Lázaro Rosa Violan en els quals posar en valor el disseny més internacional valencià; mentre que les vesprades-nits de la fira tindran el seu punt de trobada en Àgora València, amb tres Offs de fira que connectaran la ciutat i l’espai firal.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te