FESTIVAL. “Gotes creatives”

FESTIVAL. “Gotes creatives”

16
Sep
- 17
16:00H
dv

La Base- La Marina de València


Vore més

Afegir a calendari 09/16/22 16:00 09/17/22 Europe/Madrid FESTIVAL. “Gotes creatives” El festival "Gotes creatives" mostra instal·lacions efímeres com a metàfora de gotes, buscant fer reflexionar sobre com el disseny en tots els seus àmbits (producte, arquitectura, moda, gràfic, espais de treball...) pot millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Cadascuna d'aquestes instal·lacions o "Gotes" exploren des de diferents perspectives i tècniques plàstiques la temàtica proposta en aquesta edició "disseny focalitzat en el benestar de les persones". El seu caràcter temporal ens permet posar en valor la fugacitat de l'experiència humana; com una gota sobre el sòl que acaba per absorbir-se o evaporar-se. El seu impacte no es perd, es transforma. De la mateixa forma les instal·lacions es desmuntaran però deixant després de sí un debat, una reflexió i generant una experiència positiva que va més enllà, un llegat.

La Base- La Marina de València

Entrada gratuïta

El festival “Gotes creatives” mostra instal·lacions efímeres com a metàfora de gotes, buscant fer reflexionar sobre com el disseny en tots els seus àmbits (producte, arquitectura, moda, gràfic, espais de treball…) pot millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Cadascuna d’aquestes instal·lacions o “Gotes” exploren des de diferents perspectives i tècniques plàstiques la temàtica proposta en aquesta edició “disseny focalitzat en el benestar de les persones”. El seu caràcter temporal ens permet posar en valor la fugacitat de l’experiència humana; com una gota sobre el sòl que acaba per absorbir-se o evaporar-se. El seu impacte no es perd, es transforma. De la mateixa forma les instal·lacions es desmuntaran però deixant després de sí un debat, una reflexió i generant una experiència positiva que va més enllà, un llegat.

Gotes són experiències efímeres carregades de missatge, desapareixen però el seu impacte roman.

L’objectiu és utilitzar les diferents capacitats creatives dels col·laboradors d’aquest esdeveniment per a generar un impacte en la societat valenciana i aprofitar l’altaveu que suposa la capitalitat per a transmetre la importància del disseny com a eina de canvi. Crear sinergies entre diferents grups tant socials com empresarials que aporten un valor afegit a la societat i que amb la seua interacció fomenten la generació d’intercanvis enriquidors. I donar a conéixer els espais dels quals disposa la Marina de València i el seu potencial en l’ús de pròxims esdeveniments.

El públic objectiu seran professionals i entusiastes del disseny, que vulguen debatre i participar activament en les xarrades i el networking del divendres a la vesprada i tot el públic en general, fins i tot famílies amb xiquets, que vulguen acostar-se durant tot el dissabte a visitar l’espai d’exposicions, visitar les instal·lacions efímeres, el tour guiat pels arquitectes que van dissenyar la Base 1 i participar de totes les activitats complementàries proposades pels col·laboradors. Finalment, assenyalar que a més de les instal·lacions que proposa cada col·laborador, el centre de formació professional de fusta i moble de Catarroja realitzarà un concurs de mobiliari urbà entre els seus estudiants i les propostes guanyadores s’executaran i exposaran com una instal·lació més del festival.

FESTIVAL. “Gotes creatives”
16 Sep - 17 Sep
Friday - 16:00H

La Base- La Marina de València

FESTIVAL. “Gotes creatives”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te