FESTIVAL. “Miradors de l’horta”

FESTIVAL. “Miradors de l’horta”

23
Sep
- 09 Oct

Horta Nord València


Vore més

Afegir a calendari 09/23/22 10/09/22 Europe/Madrid FESTIVAL. “Miradors de l’horta” El festival de disseny i cultura Miradors de l’horta se suma a World Design Street Festival. Del 23 de setembre al 9 d'octubre, l’horta nord de la comarca del Carraixet s'ompli d'instal·lacions efímeres que reflexionen sobre el desenvolupament sostenible, la sobirania alimentària i la relació entre els territoris agrícoles i urbans. Aquesta nova edició del festival naix sota el concepte del futur de l'alimentació i defensa l’horta com a resposta a ell. Visites guiades a les instal·lacions, trobades i xarrades amb professionals del food design, la innovació, la gastronomia i l'horta, exposició de realitat augmentada, degustacions, tallers i música en directe. Un festival que mira a l'horta i trasllada a ella el talent i la creativitat d'estudis com Badallar, Elsa Yranzo Food Design, Borealis, Gimeno Gràfic + Llebrer, La Quarta Pell, Resta i estudiants de la Universitat Politècnica de València.

Horta Nord València

Entrada gratuïta

El festival de disseny i cultura Miradors de l’horta se suma a World Design Street Festival. Del 23 de setembre al 9 d’octubre, l’horta nord de la comarca del Carraixet s’ompli d’instal·lacions efímeres que reflexionen sobre el desenvolupament sostenible, la sobirania alimentària i la relació entre els territoris agrícoles i urbans.

Aquesta nova edició del festival naix sota el concepte del futur de l’alimentació i defensa l’horta com a resposta a ell. Visites guiades a les instal·lacions, trobades i xarrades amb professionals del food design, la innovació, la gastronomia i l’horta, exposició de realitat augmentada, degustacions, tallers i música en directe. Un festival que mira a l’horta i trasllada a ella el talent i la creativitat d’estudis com Badallar, Elsa Yranzo Food Design, Borealis, Gimeno Gràfic + Llebrer, La Quarta Pell, Resta i estudiants de la Universitat Politècnica de València.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te