FESTIVAL. Open House València 2021
València
Open House València, que tindrà lloc els dies 23 i 24 d'octubre, obrirà les portes de més de 50 edificis entre els quals destaquen habitatges com a Calma House, Casa de la Llimera, Habitatge FSL111 o la visita al “Refugi en la Vinya” de Ramón Esteve. Aquests nous projectes s'uneixen a propostes d'edificis emblemàtics de la ciutat com la Fundació Bancaixa, l'edifici Vés-los e Vents, l'Espai Verd, l'Hotel Palau de la Mar, el Teatre el Musical, l'Espai Alfaro o l'església de Sant Joan de l'Hospital. En la seua tercera edició, el festival d'arquitectura reprén el seu caràcter presencial, però continua comptant en la seua programació amb elements que van funcionar bé en 2020 com les rutes arquitectòniques o els continguts digitals en la seua pàgina web. Rutes com Moreno Barberá i el campus de Blasco Ibáñez, la nova Plaza de la Reina o el brutalisme i modernitat formen part d'aquest festival que té com a objectiu posar en valor i divulgar l'arquitectura valenciana. A més de les visites a edificis i les rutes arquitectòniques, Open House València 2021 està replet d'activitats que conflueixen amb l'arquitectura. Sota el nom “Open Music. Arquitectura i Música” i amb el suport de cerveses Túria, el certamen inclou concerts els dies 23 i 24 en marcs arquitectònics molt representatius. Així, el dissabte 23 el Jardí de les Hespérides acull al col·lectiu “Cero en conducta” que ha preparat una sèrie de dos concerts en una localització única. A més, la música també serà l'encarregada de posar el fermall final a aquesta edició el diumenge 24 amb l'espectacle “Erótica techno en la arquitectura valenciana”, que tindrà lloc en el Teatre El Musical. El programa de continguts ja es troba disponible en la pàgina web del festival (www.openhousevalencia.org) i la informació sobre horaris i els formularis d'inscripció a les activitats estarà disponible en els pròxims dies.
València
Entrada gratuïta
Open House València, que tindrà lloc els dies 23 i 24 d’octubre, obrirà les portes de més de 50 edificis entre els quals destaquen habitatges com a Calma House, Casa de la Llimera, Habitatge FSL111 o la visita al “Refugi en la Vinya” de Ramón Esteve.
Aquests nous projectes s’uneixen a propostes d’edificis emblemàtics de la ciutat com la Fundació Bancaixa, l’edifici Vés-los e Vents, l’Espai Verd, l’Hotel Palau de la Mar, el Teatre el Musical, l’Espai Alfaro o l’església de Sant Joan de l’Hospital.
En la seua tercera edició, el festival d’arquitectura reprén el seu caràcter presencial, però continua comptant en la seua programació amb elements que van funcionar bé en 2020 com les rutes arquitectòniques o els continguts digitals en la seua pàgina web. Rutes com Moreno Barberá i el campus de Blasco Ibáñez, la nova Plaza de la Reina o el brutalisme i modernitat formen part d’aquest festival que té com a objectiu posar en valor i divulgar l’arquitectura valenciana.
A més de les visites a edificis i les rutes arquitectòniques, Open House València 2021 està replet d’activitats que conflueixen amb l’arquitectura. Sota el nom “Open Music. Arquitectura i Música” i amb el suport de cerveses Túria, el certamen inclou concerts els dies 23 i 24 en marcs arquitectònics molt representatius. Així, el dissabte 23 el Jardí de les Hespérides acull al col·lectiu “Cero en conducta” que ha preparat una sèrie de dos concerts en una localització única. A més, la música també serà l’encarregada de posar el fermall final a aquesta edició el diumenge 24 amb l’espectacle “Erótica techno en la arquitectura valenciana”, que tindrà lloc en el Teatre El Musical.
El programa de continguts ja es troba disponible en la pàgina web del festival (www.openhousevalencia.org) i la informació sobre horaris i els formularis d’inscripció a les activitats estarà disponible en els pròxims dies.