FESTIVAL. Paradís 2022

FESTIVAL. Paradís 2022

19
Feb
18:00H
ds

La Rambleta


Vore més

Afegir a calendari 02/19/22 18:00 02/19/22 Europe/Madrid FESTIVAL. Paradís 2022 ENTRADES AGOTADES El dissabte 19 de febrer a les 18h el festival Paradís convertirà l'espai cultural La Rambleta en el punt de trobada del disseny i la creativitat. Impulsada per València Capital Mundial del Disseny 2022 amb el recolzament de la Diputació de València, aquesta iniciativa donarà lloc a una completa jornada de conferències amb el disseny, la diversió i l'humor com a fils conductors. En la seua segona edició, participaran com a ponents Óscar Guayabero, Fernando Beltrán, Inma Bermúdez, Ingrid Picanyol, Javier Jaén, Wences Sanz i María Rufilanchas (Teta & Teta); presentat en clau d'humor per Lina Vila, dissenyadora i il·lustradora valenciana.

La Rambleta

Preu - PREVIA INSCRIPCIÓ (ENTRADES AGOTADES)

Reservar entrades

ENTRADES AGOTADES

El dissabte 19 de febrer a les 18h el festival Paradís convertirà l’espai cultural La Rambleta en el punt de trobada del disseny i la creativitat. Impulsada per València Capital Mundial del Disseny 2022 amb el recolzament de la Diputació de València, aquesta iniciativa donarà lloc a una completa jornada de conferències amb el disseny, la diversió i l’humor com a fils conductors.

En la seua segona edició, participaran com a ponents Óscar Guayabero, Fernando Beltrán, Inma Bermúdez, Ingrid Picanyol, Javier Jaén, Wences Sanz i María Rufilanchas (Teta & Teta); presentat en clau d’humor per Lina Vila, dissenyadora i il·lustradora valenciana.

El festival Paradís 2022 prendrà forma en 7 xarrades que prometen portar a tot el públic al “cel de la creativitat”. En un format didàctic i lúdic, s’abordaran qüestions com l’ètica i el disseny, el naming, la poesia, l’activisme femení, l’humor, la sostenibilitat i la direcció d’art, tot amb el disseny com a denominador comú.

L’entrada al festival serà gratuïta i oberta a tot el públic, prèvia inscripció al web del centre cultural La Rambleta.

Paradís és una iniciativa de València Capital Mundial del Disseny 2022 desenvolupada baix la direcció, comissariat i disseny de les creatives Lorena Sayavera i María Pradera de l’estudi Yinsen. Iniciativa portada a terme des d’una mirada paritària, feminista i diversa amb persones que, a través de la creativitat i el disseny, aporten valor a la professió i canvis positius en la societat.

FESTIVAL. Paradís 2022
19 Feb
Saturday - 18:00H

La Rambleta

FESTIVAL. Paradís 2022

Vols estar a l'última?

Subscriu-te