TROBADA. Saló del Còmic de València

TROBADA. Saló del Còmic de València

04
Mar
- 06

Feria València


Vore més

Afegir a calendari 03/04/22 03/06/22 Europe/Madrid TROBADA. Saló del Còmic de València València es converteix en el primer cap de setmana de febrer en protagonista de l'univers del còmic i el cinema amb la celebració en Fira València de la segona edició del Saló del Còmic de València, que obri les seues portes del divendres fins al diumenge amb un intens programa d'activitats per a tota la família. Una cita que ofereix un nodrit programa d'activitats que inclou xarrades, exposicions, trobades amb autors, amb actors i amb youtubers, a més d'exposicions, concursos, cosplay i tot un conjunt d'activitats  amb l'objectiu principal de que els aficionats al món del còmic i la fantasia visquen una vertadera experiència. En definitiva, tot un espectacle per a l'entreteniment de tota la família i els aficionats al còmic. Consulta el programa complet ací

Feria València

Preu -

Reservar entrades

València es converteix en el primer cap de setmana de febrer en protagonista de l’univers del còmic i el cinema amb la celebració en Fira València de la segona edició del Saló del Còmic de València, que obri les seues portes del divendres fins al diumenge amb un intens programa d’activitats per a tota la família.

Una cita que ofereix un nodrit programa d’activitats que inclou xarrades, exposicions, trobades amb autors, amb actors i amb youtubers, a més d’exposicions, concursos, cosplay i tot un conjunt d’activitats  amb l’objectiu principal de que els aficionats al món del còmic i la fantasia visquen una vertadera experiència. En definitiva, tot un espectacle per a l’entreteniment de tota la família i els aficionats al còmic.

Consulta el programa complet ací

TROBADA. Saló del Còmic de València
04 Mar - 06 Mar

Feria València

TROBADA. Saló del Còmic de València

Vols estar a l'última?

Subscriu-te