Fòrum Retail Future 2020

Fòrum Retail Future 2020

26
Nov
- 27
10:00H
dj

Online


Vore més

Afegir a calendari 11/26/20 10:00 11/27/20 Europe/Madrid Fòrum Retail Future 2020 El Fòrum Retail Future és un esdeveniment online per a impulsar la transformació digital del comerç minorista i l'artesania. Un conjunt de professionals presentarà les seues idees i aconsellara a totes aquelles persones que vulguen unir-se a l'esdeveniment sobre la modernització dels seus negocis. Enguany els temes entorn dels quals se centraran les xarrades seran: valors ètics i de sostenibilitat, el disseny i la reputació, l'adaptació al canvi, l'escolta activa als consumidors i la integració de la tecnologia en els negocis. Des de València Capital Mundial del Disseny 2022 estarem presents a través de la presentació 'El disseny en el comerç com a avantatge competitiu. La importància del disseny en el retail'. A més s'exposarà una taula de casos d'èxit amb la participació d'aquests: Pepe García de CuldeSac, José Manuel Ferrero de Estudi{H}ac i Carmen Baselga.

Online

Entrada gratuïta

El Fòrum Retail Future és un esdeveniment online per a impulsar la transformació digital del comerç minorista i l’artesania. Un conjunt de professionals presentarà les seues idees i aconsellara a totes aquelles persones que vulguen unir-se a l’esdeveniment sobre la modernització dels seus negocis.

Enguany els temes entorn dels quals se centraran les xarrades seran: valors ètics i de sostenibilitat, el disseny i la reputació, l’adaptació al canvi, l’escolta activa als consumidors i la integració de la tecnologia en els negocis.

Des de València Capital Mundial del Disseny 2022 estarem presents a través de la presentació ‘El disseny en el comerç com a avantatge competitiu. La importància del disseny en el retail’. A més s’exposarà una taula de casos d’èxit amb la participació d’aquests: Pepe García de CuldeSac, José Manuel Ferrero de Estudi{H}ac i Carmen Baselga.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te