TALLER. «L’art de dissenyar lletres», amb RUBIO

TALLER. «L’art de dissenyar lletres», amb RUBIO

23
Jul
11:30H
ds

Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)


Vore més

Afegir a calendari 07/23/22 11:30 07/23/22 Europe/Madrid TALLER. «L’art de dissenyar lletres», amb RUBIO La cal·ligrafia materialitza probablement una de les vinculacions més evidents entre el camp del disseny gràfic i l'educació. Amb aquests tallers lúdics, els xiquets i xiquetes podran acostar-se d'una forma entretinguda i divertida a conceptes bàsics, com els diferents estils de lletres i com jugar amb ells, per a fer les seues pròpies lletres i composicions. El taller s'impartirà especialment per a xiquetes i xiquets, encara que les persones adultes que acompanyen també participaran en totes les activitats formant part així d'una activitat familiar en la qual segur també aprenen, i fins i tot pot ser que se'ls encuriosisca també a ells. És necessari que cada xiquet o xiqueta s'acompanye d'una sola persona adulta, a excepció de si hi ha germans o germanes, que poden vindre acompanyats per la mateixa persona adulta. Per a això, és important que en el procés d'inscripció s'apunten tots dos, ja que hi ha un aforament màxim a la sala. En el taller es facilitarà tot el material necessari per a poder realitzar les activitats: retoladors, paper i, especialment, el quadern «L'art de dissenyar lletres», edició especial de RUBIO amb World Design Capital Valencia 2022. Imparteix: Beatriz Nácher, autora de «El meu primer llibre de cal·ligrafia creativa», de RUBIO. Col·labora: Faber-Castell. Edat recomanada dels xiquets i xiquetes: entre 8 i 13 anys. Cost: gratuït.

Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)

Preu - Activitat gratuïta

Reservar entrades

La cal·ligrafia materialitza probablement una de les vinculacions més evidents entre el camp del disseny gràfic i l’educació. Amb aquests tallers lúdics, els xiquets i xiquetes podran acostar-se d’una forma entretinguda i divertida a conceptes bàsics, com els diferents estils de lletres i com jugar amb ells, per a fer les seues pròpies lletres i composicions.

El taller s’impartirà especialment per a xiquetes i xiquets, encara que les persones adultes que acompanyen també participaran en totes les activitats formant part així d’una activitat familiar en la qual segur també aprenen, i fins i tot pot ser que se’ls encuriosisca també a ells.

És necessari que cada xiquet o xiqueta s’acompanye d’una sola persona adulta, a excepció de si hi ha germans o germanes, que poden vindre acompanyats per la mateixa persona adulta. Per a això, és important que en el procés d’inscripció s’apunten tots dos, ja que hi ha un aforament màxim a la sala.

En el taller es facilitarà tot el material necessari per a poder realitzar les activitats: retoladors, paper i, especialment, el quadern «L’art de dissenyar lletres», edició especial de RUBIO amb World Design Capital Valencia 2022.

Imparteix: Beatriz Nácher, autora de «El meu primer llibre de cal·ligrafia creativa», de RUBIO.
Col·labora: Faber-Castell.
Edat recomanada dels xiquets i xiquetes: entre 8 i 13 anys.
Cost: gratuït.

TALLER. «L’art de dissenyar lletres», amb RUBIO
23 Jul
Saturday - 11:30H

Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC)

TALLER. «L’art de dissenyar lletres», amb RUBIO

Vols estar a l'última?

Subscriu-te