MASTERCLASS. BlaBlaNights amb Carmen Baselga i Héctor Serrano

MASTERCLASS. BlaBlaNights amb Carmen Baselga i Héctor Serrano

06
Apr
19:30H
dc

LABA Valencia. School of Art, Design & New Media


Afegir a calendari 04/06/22 19:30 04/06/22 Europe/Madrid MASTERCLASS. BlaBlaNights amb Carmen Baselga i Héctor Serrano

El Cicle BLABLANIGHTS continua el dimecres 6 d'abril de 2022 amb la masterclass de Carmen Baselga i Héctor Serrano, en la qual ens explicaran els dos grans projectes expositius en els quals han estat embarcats aquests últims anys, sobre el món de la impressió 3D, el primer amb Fundació Telefònica i a continuació, el segon projecte, amb Fundació La Caixa; unes exposicions que han recorregut diversos països.

Dues estratègies expositives diferents per a explorar l'impacte de la tecnologia d'impressió 3D en la nostra societat, en disciplines tan variades com la medicina, la moda, la gastronomia o l'arquitectura. Dues àmplies mirades a un fenomen digital considerat per molts la pròxima revolució industrial. Héctor Serrano i Carmen Baselga estableixen unes premisses bàsiques que es repeteixen en tots dos casos: l'exposició ha de tindre caràcter informatiu i cultural, moure a la reflexió i proporcionar entreteniment, de manera que resulte accessible per a tots els públics. L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta però requereix confirmació escrivint a contact@labavalencia.net. La conferència també s'emetrà en streaming. Registra't per a gaudir-ho en el següent link.

LABA Valencia. School of Art, Design & New Media

Entrada gratuïta

El Cicle BLABLANIGHTS continua el dimecres 6 d’abril de 2022 amb la masterclass de Carmen Baselga i Héctor Serrano, en la qual ens explicaran els dos grans projectes expositius en els quals han estat embarcats aquests últims anys, sobre el món de la impressió 3D, el primer amb Fundació Telefònica i a continuació, el segon projecte, amb Fundació La Caixa; unes exposicions que han recorregut diversos països.

Dues estratègies expositives diferents per a explorar l’impacte de la tecnologia d’impressió 3D en la nostra societat, en disciplines tan variades com la medicina, la moda, la gastronomia o l’arquitectura. Dues àmplies mirades a un fenomen digital considerat per molts la pròxima revolució industrial.

Héctor Serrano i Carmen Baselga estableixen unes premisses bàsiques que es repeteixen en tots dos casos: l’exposició ha de tindre caràcter informatiu i cultural, moure a la reflexió i proporcionar entreteniment, de manera que resulte accessible per a tots els públics.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta però requereix confirmació escrivint a contact@labavalencia.net.

La conferència també s’emetrà en streaming. Registra’t per a gaudir-ho en el següent link.

MASTERCLASS. BlaBlaNights amb Carmen Baselga i Héctor Serrano
06 Apr
Wednesday - 19:30H

LABA Valencia. School of Art, Design & New Media

MASTERCLASS. BlaBlaNights amb Carmen Baselga i Héctor Serrano

Vols estar a l'última?

Subscriu-te