#MestresPrincipiants, capítol 10: Dani Nebot i Jaime Sebastián

#MestresPrincipiants, capítol 10: Dani Nebot i Jaime Sebastián

06
May
12:00H
dj

Aquest capítol de Mestres Principiants va ser gravat a l’estudi de Dani Nebot.

Quinzenalment, disfrutarem de l’estrena online d’un nou capítol de la sèrie.


Vore més

Afegir a calendari 05/06/21 12:00 05/06/21 Europe/Madrid #MestresPrincipiants, capítol 10: Dani Nebot i Jaime Sebastián Estrena el pròxim 6 de maig a les 12h, al nostre canal de YouTube. A més de coincidir en el cromatisme de turmells cap a baix, els dissenyadors Dani Nebot (Premi Nacional de Disseny 1995) i Jaime Sebastián van coincidir el seu amor pel paper. La seua primera trobada va ser quasi una topada, de les bones, per com es van endinsar en les raons dels disseny des del neolític fins a hui. Després, des de la rebotiga de l'estudi, es van ensenyar xicotets trucs fets a mà.
  • Dani Nebot: dissenyador gràfic i de producte, identitat visual i muntatges expositius. Premi Nacional de Disseny 1995. Amb l'arribada dels anys 80 i l'explosió del disseny valencià, funda l'estudi Enebecé. El 1984, es va fusionar amb l'estudi Caps i Mans. D'aquesta unió sorgix el germe del que seria el col·lectiu La Nave. El 1991, Daniel Nebot funda el seu propi estudi de disseny amb el que ha assolit un gran prestigi internacional i nombrosos premis a la seua tasca, com el Premi Laus (1993), el Design Plus de Frankfurt (1993), el Premi Nacional de Disseny (1995), Premi AEPD (Asociación Española de Profesionales del Diseño, 1995), el Mestre Fad (2008), la Medalla de Belles Arts (2008) i el premi Generalitat Valenciana (2018).
  • Jaime Sebastián: després de diversos anys treballant com a dissenyador gràfic freelance, es va especialitzar en el disseny de productes impressos a través de l'editorial Handshake. Disfruta amb l'investigació i l'experimentació del disseny de llibres.

Aquest capítol de Mestres Principiants va ser gravat a l’estudi de Dani Nebot.

Quinzenalment, disfrutarem de l’estrena online d’un nou capítol de la sèrie.

Entrada gratuïta

Estrena el pròxim 6 de maig a les 12h, al nostre canal de YouTube.

A més de coincidir en el cromatisme de turmells cap a baix, els dissenyadors Dani Nebot (Premi Nacional de Disseny 1995) i Jaime Sebastián van coincidir el seu amor pel paper. La seua primera trobada va ser quasi una topada, de les bones, per com es van endinsar en les raons dels disseny des del neolític fins a hui. Després, des de la rebotiga de l’estudi, es van ensenyar xicotets trucs fets a mà.

  • Dani Nebot: dissenyador gràfic i de producte, identitat visual i muntatges expositius. Premi Nacional de Disseny 1995. Amb l’arribada dels anys 80 i l’explosió del disseny valencià, funda l’estudi Enebecé. El 1984, es va fusionar amb l’estudi Caps i Mans. D’aquesta unió sorgix el germe del que seria el col·lectiu La Nave. El 1991, Daniel Nebot funda el seu propi estudi de disseny amb el que ha assolit un gran prestigi internacional i nombrosos premis a la seua tasca, com el Premi Laus (1993), el Design Plus de Frankfurt (1993), el Premi Nacional de Disseny (1995), Premi AEPD (Asociación Española de Profesionales del Diseño, 1995), el Mestre Fad (2008), la Medalla de Belles Arts (2008) i el premi Generalitat Valenciana (2018).
  • Jaime Sebastián: després de diversos anys treballant com a dissenyador gràfic freelance, es va especialitzar en el disseny de productes impressos a través de l’editorial Handshake. Disfruta amb l’investigació i l’experimentació del disseny de llibres.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te