#MestresPrincipiants, capítol 8: Ibán Ramón i María Gómez-Senent

#MestresPrincipiants, capítol 8: Ibán Ramón i María Gómez-Senent

08
Apr
12:00H
dj

Aquest capítol de Mestres Principiants va ser gravat al taller ceràmic CUIT.

Quinzenalment, disfrutarem de l’estrena online d’un nou capítol de la sèrie.


Vore més

Afegir a calendari 04/08/21 12:00 04/08/21 Europe/Madrid #MestresPrincipiants, capítol 8: Ibán Ramón i María Gómez-Senent Estrena el 8 d'abril a les 12h, al nostre canal de YouTube. Mentres el torn ceràmic feia el seu treball, Ibán Ramón i María Gómez-Senent es tornaren a trobar. Contonejant-se al voltant de la butaca, van despanyar vertaderes claus sobre la importància de trobar el centre i equilibri en un ofici creatiu. La importància dels dubtes per a assolir la claredat.
  • Ibán Ramón: nascut a València, des de 2001 té el seu propi estudi especialitzat en projctes d'identitat corporativa, disseny editorial i comunicació gràfica, especialment a l'àmbit de la cultura i l'imatge institucional. És professor del Màster de Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València (UPV) i del Màster Oficial de Disseny Editorial de l'Escola Superior de Disseny de València (EASD). Alguns dels seus treballs han sigut reconeguts amb premis com LAUS, GRAFFICA, ADCV, GRAPHIS AWARDS, TDC NY i RED DOT, entre altres.
  • María Gómez-Senent: a càrrec de Victoria Studio, és directora d'art i dissenyadora gràfica basada a València. Treballa habitualment amb clients de camps com la cultura, els serveis, l'art i la moda, en disciplines com el disseny editorial, l'identitat corporativa, la direcció d'art o el packaging.

Aquest capítol de Mestres Principiants va ser gravat al taller ceràmic CUIT.

Quinzenalment, disfrutarem de l’estrena online d’un nou capítol de la sèrie.

Entrada gratuïta

Estrena el 8 d’abril a les 12h, al nostre canal de YouTube.

Mentres el torn ceràmic feia el seu treball, Ibán Ramón i María Gómez-Senent es tornaren a trobar. Contonejant-se al voltant de la butaca, van despanyar vertaderes claus sobre la importància de trobar el centre i equilibri en un ofici creatiu. La importància dels dubtes per a assolir la claredat.

  • Ibán Ramón: nascut a València, des de 2001 té el seu propi estudi especialitzat en projctes d’identitat corporativa, disseny editorial i comunicació gràfica, especialment a l’àmbit de la cultura i l’imatge institucional. És professor del Màster de Disseny i Il·lustració de la Universitat Politècnica de València (UPV) i del Màster Oficial de Disseny Editorial de l’Escola Superior de Disseny de València (EASD). Alguns dels seus treballs han sigut reconeguts amb premis com LAUS, GRAFFICA, ADCV, GRAPHIS AWARDS, TDC NY i RED DOT, entre altres.
  • María Gómez-Senent: a càrrec de Victoria Studio, és directora d’art i dissenyadora gràfica basada a València. Treballa habitualment amb clients de camps com la cultura, els serveis, l’art i la moda, en disciplines com el disseny editorial, l’identitat corporativa, la direcció d’art o el packaging.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te