Conferències: Paradís, el festival de disseny i creativitat de València Capital Mundial del Disseny 2022

Conferències: Paradís, el festival de disseny i creativitat de València Capital Mundial del Disseny 2022

16
Dec
- 18

Dimecres 16 de desembre 19.00 h
«Reinventar-se», amb Ana Gea de Gràffica, David Ruiz de Ruiz + Company i Eduardo del Fraile

 

Dijous 17 de desembre, 19.00h
«El disseny vist des de tres perspectives.» amb Ana Hernández (Masquespacio), Dídac Ballester i Nuria Vila

 

Divendres 18 de desembre, 19.00h
«Fronteres, espai creatiu», amb Pepe Gimeno, Rocío Martinavarro i Ana Criado

 

Inscripcions dimecres

Inscripcions dijous

Inscripcions divendres


Afegir a calendari 12/16/20 12/18/20 Europe/Madrid Conferències: Paradís, el festival de disseny i creativitat de València Capital Mundial del Disseny 2022 El paradís de les dissenyadores i els dissenyadors ha de ser un lloc divertit, ple de creativitat, d'amistat i d'humor. Així que, vos presentem el nostre particular paradís, el nostre primer festival de disseny i creativitat, que serà en format virtual i exprés durant tres jornades - els dies 16,17, i 18 de desembre - i on nou professionals ens parlaran d'alguns dels seus projectes i experiències professionals i estaran disponibles per a conversar i debatre. Mayúscula (Rocío Martinavarro), Pepe Gimeno, Ruiz + Company (David Ruiz), Eduardo del Fraile, Dídac Ballester, Masquespacio (Ana Hernández),Ana Criado,Gràffica (Ana Gea) i Nuria Vila seran els protagonistes d'aquest primer festival virtual organitzat per València Capital Mundial del Diseeny 2022. Nou xerrades, gravades prèviament i en un format exprés, que aniran seguides d'una trobada virtual amb cadascun d'ells. El format, dirigit per César Gómez-Mora, professional amb una àmplia experiència en l'organització de xerrades TEDx, suposarà una trobada tancada i virtual amb cadascun d'ells, en tres dies seguits on les seues conferències s'englobaran per temàtiques. La gràfica del festival creada per Yinsen, acompanya aquestes trobades virtuals on la inspiració, la creativitat i el disseny seran els protagonistes. Les xerrades, una vegada gravades i editades, quedaran publicades en el nostre canal de YouTube.

Dimecres 16 de desembre 19.00 h
«Reinventar-se», amb Ana Gea de Gràffica, David Ruiz de Ruiz + Company i Eduardo del Fraile

 

Dijous 17 de desembre, 19.00h
«El disseny vist des de tres perspectives.» amb Ana Hernández (Masquespacio), Dídac Ballester i Nuria Vila

 

Divendres 18 de desembre, 19.00h
«Fronteres, espai creatiu», amb Pepe Gimeno, Rocío Martinavarro i Ana Criado

 

Inscripcions dimecres

Inscripcions dijous

Inscripcions divendres

Entrada gratuïta

El paradís de les dissenyadores i els dissenyadors ha de ser un lloc divertit, ple de creativitat, d’amistat i d’humor. Així que, vos presentem el nostre particular paradís, el nostre primer festival de disseny i creativitat, que serà en format virtual i exprés durant tres jornades – els dies 16,17, i 18 de desembre – i on nou professionals ens parlaran d’alguns dels seus projectes i experiències professionals i estaran disponibles per a conversar i debatre.

Mayúscula (Rocío Martinavarro), Pepe Gimeno, Ruiz + Company (David Ruiz), Eduardo del Fraile, Dídac Ballester, Masquespacio (Ana Hernández),Ana Criado,Gràffica (Ana Gea) i Nuria Vila seran els protagonistes d’aquest primer festival virtual organitzat per València Capital Mundial del Diseeny 2022. Nou xerrades, gravades prèviament i en un format exprés, que aniran seguides d’una trobada virtual amb cadascun d’ells. El format, dirigit per César Gómez-Mora, professional amb una àmplia experiència en l’organització de xerrades TEDx, suposarà una trobada tancada i virtual amb cadascun d’ells, en tres dies seguits on les seues conferències s’englobaran per temàtiques. La gràfica del festival creada per Yinsen, acompanya aquestes trobades virtuals on la inspiració, la creativitat i el disseny seran els protagonistes.

Les xerrades, una vegada gravades i editades, quedaran publicades en el nostre canal de YouTube.

Dimecres 16 de desembre 19.00 h.

«Reinventar-se», amb Ana Gea de Gràffica, David Ruíz de Ruiz + Company i Eduardo del Fraile

Inscripcions

Ana Gea, de Gràffica

Ana Gea és l’alma mater i partner de Gràffica, el mitjà online espanyol de disseny més llegit del món. A més, des de PalauGea, fa anys que treballa en campanyes i projectes de disseny de molt variats orígens, tant empresarials com institucionals. Amb Victor Palau, han superat tota classe de crisi: econòmiques, digitals, del paper… i a cadascuna d’elles aprenen i, es reforcen, amb nous reptes que comporten reinventar-se constantment, generant nous projectes que els il·lusionen tant com la resta.

Eduardo del Fraile

Eduardo del Fraile, després de rebre més de 125 premis de disseny en l’estudi amb el seu mateix nom, va decidir fer una pausa i concentrar totes les seues energies en una nova aventura. Volia crear un producte nou, on es va convertir en el seu propi client creant des del concepte empresarial fins a tots els suports de disseny, una història de superació a través d’un projecte de begudes espirituoses. Cinc anys que ha invertit en KONG, la seua marca de rom que dóna una part dels seus guanys a la salvació de goril·les, i que ha suposat un viatge empresarial i personal que ha donat lloc a una empresa creativa i solvent.

Ruiz & Company

David Ruiz, director creatiu de Ruiz & Company va decidir celebrar el 25 aniversari del seu estudi llançant-se a la mar, és a dir, emprenent un viatge al voltant del món durant 4 anys en el seu veler Thor. Una reinvenció total on va trencar amb les rutines i zones de confort. Ara acaba de tornar disposat a emocionar-nos, contagiar del seu entusiasme i amb la necessitat de gaudir de cada segon de la vida.

Dijous 17 de desembre. 19.00 h.

«El disseny vist des de tres perspectives»

El valor d’una idea, Ana Hernández de Masquespacio
Disseny invisible de llibres, amb Dídac Ballester
Disseny sostenible, amb Nuria Vila

Inscripcions

El valor d’una idea, Ana Hernández de Masquespacio.

Aconseguir l’èxit moltes vegades és tan senzill com tindre una idea addient i la capacitat per a posar-la en marxa. El valor que li donem a aquesta idea és la clau per a crear. I això és un tema del qual Ana Hernández sap molt, com una persona que ha sabut créixer del no-res i consolidar un dels estudis de disseny més respectats i lloats del món. Amb Christophe Penasse, el seu soci i company, han aconseguit crear des de València una firma, Masquespacio, capaç de vestir amb un vestit propi a marques, establiments i tendes i ser sempre l’avantguarda.

Disseny invisible de llibres, Dídac Ballester

Els llibres són part de l’univers professional de Dídac Ballester. En ells pot materialitzar el seu interès, el seu gust i la seua capacitat gràfica per dissenyar exemplars molt particulars, llegibles i bells. Dídac porta quasi vint-i-cinc anys en el món professional, combinant el treball de gràfic i editorial. El seu disseny de llibres li ha servit per a guanyar diversos guardons nacionals i internacionals, convertint aquesta matèria en una de les seues especialitats com a gràfic.

Disseny sostenible, Núria Vila

Participar com a dissenyadora en la reducció i conscienciació de l’emergència climàtica que vivim és un dels grans objectius de Nuria Vila, dissenyadora gràfica i directora d’art especialitzada en identitat corporativa, editorial, embalatge i comunicació visual. Des del seu estudi, du a terme tots els seus projectes tenint en compte criteris ecològics i de respecte al medi ambient, apostant pel treball manual, l’experimentació i la col·laboració interdisciplinària.

Divendres 18 de desembre, a les 19.00h

«Fronteres, espai creatiu», amb Pepe Gimeno, Rocío Martinavarro y Ana Criado

Inscripcions

Pepe Gimeno

El dissenyador valencià, guardonat recentment amb el Premi Nacional de Disseny 2020, fa anys que navega entre la frontera del disseny i de l’art. El seu treball es fon entre l’un i l’altre depenent de l’encàrrec. Al mateix temps, que des del seu vessant professional respon sempre de forma funcional i racional als requeriments del client, és en el seu vessant artístic on es permet jugar amb les formes, les textures i la creativitat per a generar un treball gràfic entre la frontera del disseny i l’art.

Rocío Martinavarro (Mayúscula)

La valenciana Rocío Martinavarro és fundadora i directora creativa de l’estudi Mayúscula, especialitzat en branding global i disseny multilingüe. Des del seu estudi, treballa per a clients locals i internacionals en Orient Mitjà i Àsia. En la seua xerrada ens parlarà de com el disseny l’ha ajudat a esborrar fronteres, a buscar la inspiració a través de la diversitat i la comunicació, aconseguint generar un clima de confiança mútua a partir del disseny i derrocant fronteres.

Ana Criado

Ana Criado va nàixer en Bunyol, i no obstant això, el seu dia a dia transcorre més prop de Hollywood. Tant és així que pot fer gala de ser l’única valenciana nominada a una Emmy pels seus títols de crèdit de “Star Trek: Discovery”, destronats pels de “Game of Thrones”. Paraules majors, totes elles. Ana, dissenyadora gràfica, ha aconseguit fer-se un lloc en la indústria de l’entreteniment com a directora creativa de títols de crèdit per a cinema i televisió. D’aquest tema ens parlarà en la seua xerrada, de la seua evolució i les fronteres creatives entre el disseny gràfic i els títols de crèdit.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te