PRESENTACIÓ. Platges sense plástic

PRESENTACIÓ. Platges sense plástic

02
Dec
17:30H
dj

Las Naves


Afegir a calendari 12/02/21 17:30 12/02/21 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Platges sense plástic

L'associació BIOagradables en col·laboració amb l'associació Ambiens es complauen celebren la jornada de presentació de resultats del projecte INNOVACCIÓ AMBIENTAL ”Platges sense plástic” en el CENTRE D'INNOVACIÓ LES NAUS (Carrer Joan Verdeguer, 16).

El projecte ”Platges sense plástic”, part de la iniciativa Missions València 2030, pretén estudiar l'origen dels residus que es troben a les platges amb la finalitat de solucionar la dinàmica dels fluxos de residus abans d'arribar a les costes, a més de conservar l'ecosistema i sensibilitzar a la societat. Per a això es realitzaran dos tipus de mostrejos, un de microplàstics a nivell de plenamar i un altre per a l'anàlisi de fems a tot l'ample del litoral en 100 m. de transecto. AGENDA DE LA JORNADA 17:30h. Presentació: Mar Albarañez Coordinadora de l'associació BIOagradables 17:45h. Introducció del projecte: Laura Huerta Coordinadora de l'associació Ambiens 18:00h. Presentació resultats tallers correcció amb residus Coordinador: Trampolin 18:15h. Anàlisi dels resultats dels mostrejos de fem: Emilio Beladiez, Coordinador de l'associació BIOagradables i Olga Novillo, Investigadora de la Universitat de València 19:00h. catering ecològic: Obrador Vegetes Espectacle de dansa contemporània: La Lola Boreal : MARRR 20:00h. Fi de la jornada Si vols participar d'aquest esdeveniment només has d'apuntar-te en el següent link: https://www.enterticket.es/eventos/presentacion-de-resultados-innovaccio-ambiental-46164

Las Naves

Preu - REGISTRO PREVIO

Reservar entrades

L’associació BIOagradables en col·laboració amb l’associació Ambiens es complauen celebren la jornada de presentació de resultats del projecte INNOVACCIÓ AMBIENTAL ”Platges sense plástic” en el CENTRE D’INNOVACIÓ LES NAUS (Carrer Joan Verdeguer, 16).

El projecte ”Platges sense plástic”, part de la iniciativa Missions València 2030, pretén estudiar l’origen dels residus que es troben a les platges amb la finalitat de solucionar la dinàmica dels fluxos de residus abans d’arribar a les costes, a més de conservar l’ecosistema i sensibilitzar a la societat. Per a això es realitzaran dos tipus de mostrejos, un de microplàstics a nivell de plenamar i un altre per a l’anàlisi de fems a tot l’ample del litoral en 100 m. de transecto.

AGENDA DE LA JORNADA

17:30h. Presentació: Mar Albarañez

Coordinadora de l’associació BIOagradables

17:45h. Introducció del projecte: Laura Huerta

Coordinadora de l’associació Ambiens

18:00h. Presentació resultats tallers correcció amb residus

Coordinador: Trampolin

18:15h. Anàlisi dels resultats dels mostrejos de fem: Emilio Beladiez, Coordinador de l’associació BIOagradables i Olga Novillo, Investigadora de la Universitat de València

19:00h. catering ecològic: Obrador Vegetes

Espectacle de dansa contemporània: La Lola Boreal : MARRR

20:00h. Fi de la jornada

Si vols participar d’aquest esdeveniment només has d’apuntar-te en el següent link:

https://www.enterticket.es/eventos/presentacion-de-resultados-innovaccio-ambiental-46164

PRESENTACIÓ. Platges sense plástic
02 Dec
Thursday - 17:30H

Las Naves

PRESENTACIÓ. Platges sense plástic

Vols estar a l'última?

Subscriu-te