TROBADA. Pólvora a la vespra

TROBADA. Pólvora a la vespra

05
Mar
- 12

Falles de València


Afegir a calendari 03/05/22 03/12/22 Europe/Madrid TROBADA. Pólvora a la vespra Els amants de la pirotècnia tenen una cita els dies 5 i 12 de març a València. Torna l'esdeveniment de pirotècnia experimental 'Pólvora a la vespra' al calendari d'actes de març per les Falles de 2022. Quatre comissions de falla celebren de manera simultània, diversos espectacles innovadors a les seues demarcacions, oberts al públic i els veins que es divertisquen amb l'art pirotècnic i les seues novetats. El dissabte 5 de març a les 20 hores és el torn de la Falla Pintor Segrelles amb la participació de la Pirotècnia Vulcano. Una hora després serà el moment d'acostar-se a la Falla Convent de Jerusalem-Matemàtic Marçal per a contemplar el que prepare la Pirotècnia Aitana. I eixa mateixa nit, a partir de les 23 hores serà la Pirotècnia FX Caballer l'encarregada de mostrar el seu art a la Falla Maestro Gozalbo-Comte d'Altea. La cita amb aquesta nova edició de la Pólvora a la vespra' conclou una semana després, el dissabte 12 de març a les 20 hores, de nou amb els de la Pirotecnia Vulcano a la comissió de la Falla Mossén Sorell-Corona. El projecte "Pólvora a la vespra", és un acte festiu a on es presenten els espectacles pirotècnics en el cap de semana previ a la festa gran. Els seus organitzadors confien que les falles dels diferents barris de la ciutat que s'adherisquen a la iniciativa i la pólvora no es limite només a les tradicionals mascletaes i castells de focs d'artifici del programa oficial, sino que aquesta cita servisca per a ser el primer aparador de les novetats i enginy dels mestres pirotècnics que exporten a certamens nacionals i internacional de tot el món. Iban Ramón per segon any ha sigut l'autor del disseny de la comunicació i del cartell anunciador de l'esdeveniment, sent este una clara declaració d'intencions, amb un llenguatge modern i racional.

Falles de València

Entrada gratuïta

Els amants de la pirotècnia tenen una cita els dies 5 i 12 de març a València. Torna l’esdeveniment de pirotècnia experimental ‘Pólvora a la vespra’ al
calendari d’actes de març per les Falles de 2022. Quatre comissions de falla celebren de manera simultània, diversos espectacles innovadors a les seues demarcacions, oberts al públic i els veins que es divertisquen amb l’art pirotècnic i les seues novetats.
El dissabte 5 de març a les 20 hores és el torn de la Falla Pintor Segrelles amb la participació de la Pirotècnia Vulcano. Una hora després serà el moment d’acostar-se a la Falla Convent de Jerusalem-Matemàtic Marçal per a contemplar el que prepare la Pirotècnia Aitana. I eixa mateixa nit, a partir de les 23 hores serà la Pirotècnia FX Caballer l’encarregada de mostrar el seu art a la Falla Maestro Gozalbo-Comte d’Altea.

La cita amb aquesta nova edició de la Pólvora a la vespra’ conclou una semana després, el dissabte 12 de març a les 20 hores, de nou amb els de la Pirotecnia Vulcano a la comissió de la Falla Mossén Sorell-Corona. El projecte “Pólvora a la vespra”, és un acte festiu a on es presenten els espectacles pirotècnics en el cap de semana previ a la festa gran. Els seus organitzadors confien que les falles dels diferents barris de la ciutat que s’adherisquen a la iniciativa i la pólvora no es limite només a les tradicionals mascletaes i castells de focs d’artifici del programa oficial, sino que aquesta cita servisca per a ser el primer aparador de les novetats i enginy dels mestres pirotècnics que exporten a certamens nacionals i internacional de tot el món.

Iban Ramón per segon any ha sigut l’autor del disseny de la comunicació i del cartell anunciador de l’esdeveniment, sent este una clara declaració d’intencions, amb un llenguatge modern i racional.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te