PRESENTACIÓ. “Catàleg de l’exposició 20 anys nude”

PRESENTACIÓ. “Catàleg de l’exposició 20 anys nude”

20
Sep
20:00H
dt

Centre del Carme Cultura Contemporània


Afegir a calendari 09/20/22 20:00 09/20/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Catàleg de l’exposició 20 anys nude” En el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), el saló nude celebra els seus 20 anys amb una retrospectiva de les seues peces més emblemàtiques de diferents estudis de disseny que s'han consolidat en els últims anys: "Nude: 20 anys, 20 dissenyadors". La mostra, comissariada per Odosdesign, pretén destacar el rol del nude com la més important pedrera del talent emergent al nostre país i un pont cap a les empreses productores de disseny i els mitjans de comunicació. Com a celebració d'aquesta mostra, el dimarts 20 de setembre celebrarà una festa de trobada de tots els dissenyadors i dissenyadores, empreses i institucions que han format part de la consolidació d'aquest saló, on es presentarà el catàleg que resumeix l'exposició.

Centre del Carme Cultura Contemporània

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

En el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC), el saló nude celebra els seus 20 anys amb una retrospectiva de les seues peces més emblemàtiques de diferents estudis de disseny que s’han consolidat en els últims anys: “Nude: 20 anys, 20 dissenyadors”. La mostra, comissariada per Odosdesign, pretén destacar el rol del nude com la més important pedrera del talent emergent al nostre país i un pont cap a les empreses productores de disseny i els mitjans de comunicació.

Com a celebració d’aquesta mostra, el dimarts 20 de setembre celebrarà una festa de trobada de tots els dissenyadors i dissenyadores, empreses i institucions que han format part de la consolidació d’aquest saló, on es presentarà el catàleg que resumeix l’exposició.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te