PRESENTACIÓ. Catàleg de l’exposició “Dissenyar l’aire”

PRESENTACIÓ. Catàleg de l’exposició “Dissenyar l’aire”

28
Sep
18:00H
dc

Àgora València
Plaza del Ayuntamiento


Afegir a calendari 09/28/22 18:00 09/28/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Catàleg de l’exposició “Dissenyar l’aire” "Dissenyar l'aire" repassa la història del palmito valencià a través d'un recorregut que va de la tradició a la contemporaneïtat. El palmito, com a peça tradicional en la memòria objectual valenciana, es reinventa a partir de la mirada de vint artistes internacionals: Ángel Blay Villa, Antonio Serrano, Arnau & Reyna, Carlos Tíscar, Eli Gutiérrez, Inma Bermúdez, Luisa Bocchietto, María Arroyo, Nani Marquina, Nieves Contreras, Pepe Gimeno, Ramón Úbeda i Pepa Reverter, Ricard Ferrer, Sohei Arao & Sumiko Arao, Terence Woodgate, Vicent Martínez i Yukari Taki. El resultat d'aqueix treball es plasma ara en un complet catàleg de 180 pàgines on es poden visualitzar cadascuna de les peces, amb textos dels seus creadors i la història del ventall. El catàleg es presentarà el pròxim 28 de setembre en Àgora València des de les 18:00h i l'acte comptarà amb la participació de Vicent Martínez, Marisa Gallén, Francesc Martínez i Empar Folgado i anirà acompanyada de dues taules redones entorn de la conjunció de disseny i artesania amb Ramón Arnau, Yukari Taki, Àngel Blay, Juan Martínez, Rafa Martínez, Vicente Pla i Xavier Giner, els qui han participat amb articles en el catàleg. En el marc de València Capital Mundial del Disseny 2022, amb l'impuls de la Diputació de València i València Turisme, i amb el dissenyador Vicent Martínez com a comissari i editor, aquesta mostra pretén fer un repàs a la història del palmito valencià projectant el futur del sector mitjançant la combinació estratègica entre l'artesania i el disseny. Accés lliure amb registre. Registra't ací.

Àgora València
Plaza del Ayuntamiento

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

“Dissenyar l’aire” repassa la història del palmito valencià a través d’un recorregut que va de la tradició a la contemporaneïtat. El palmito, com a peça tradicional en la memòria objectual valenciana, es reinventa a partir de la mirada de vint artistes internacionals: Ángel Blay Villa, Antonio Serrano, Arnau & Reyna, Carlos Tíscar, Eli Gutiérrez, Inma Bermúdez, Luisa Bocchietto, María Arroyo, Nani Marquina, Nieves Contreras, Pepe Gimeno, Ramón Úbeda i Pepa Reverter, Ricard Ferrer, Sohei Arao & Sumiko Arao, Terence Woodgate, Vicent Martínez i Yukari Taki.

El resultat d’aqueix treball es plasma ara en un complet catàleg de 180 pàgines on es poden visualitzar cadascuna de les peces, amb textos dels seus creadors i la història del ventall.

El catàleg es presentarà el pròxim 28 de setembre en Àgora València des de les 18:00h i l’acte comptarà amb la participació de Vicent Martínez, Marisa Gallén, Francesc Martínez i Empar Folgado i anirà acompanyada de dues taules redones entorn de la conjunció de disseny i artesania amb Ramón Arnau, Yukari Taki, Àngel Blay, Juan Martínez, Rafa Martínez, Vicente Pla i Xavier Giner, els qui han participat amb articles en el catàleg.

En el marc de València Capital Mundial del Disseny 2022, amb l’impuls de la Diputació de València i València Turisme, i amb el dissenyador Vicent Martínez com a comissari i editor, aquesta mostra pretén fer un repàs a la història del palmito valencià projectant el futur del sector mitjançant la combinació estratègica entre l’artesania i el disseny.

Accés lliure amb registre. Registra’t ací.

Vols estar a l'última?

Subscriu-te