PRESENTACIÓ. “La Gran D”, el primer podcast del disseny espanyol

PRESENTACIÓ. “La Gran D”, el primer podcast del disseny espanyol

19
Sep
13:00H
dl

Àgora València


Afegir a calendari 09/19/22 13:00 09/19/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “La Gran D”, el primer podcast del disseny espanyol Disseny, però què és disseny? Una pilota de futbol i una espremedora. Un iPhone, una app per a trobar un bany públic, el pal de fregar, un avió, totes les cadires? ‘La gran D’ és una història del disseny escrita per Anatxu Zabalbeascoa. Des de fa 30 anys ha entrevistat els protagonistes d'aquest món: Philippe Starck, Paola Antonelli, Patricia Urquiola, Javier Mariscal, Inma Bermúdez, Juli Capella, Jesús Linares o Deixen Sudjic. Les seues veus i les seues idees acompanyen la narració de la periodista en aquesta sèrie de la València Capital Mundial del Disseny 2022 produïda per Podium Podcast. El podcast proposa un viatge a través de la història del disseny a partir de 8 episodis que es publicaran setmanalment des del mateix 19 de setembre. Aquest documental sonor estarà disponible en podiumpodcast.com i la seua aplicació, a més de poder escoltar-se en totes les plataformes d'àudio (com Spotify, Apple Podcasts, Ivoox, etcètera). La presentació es durà a terme en Àgora València, l'espai cultural i inclusiu que fa de centre neuràlgic de World Design Capital València 2022 i que està situat en la plaça de l'Ajuntament de València. L'accés a l'esdeveniment és gratuït amb invitació: https://wdc2022.typeform.com/podcast-lagrand

Àgora València

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

Disseny, però què és disseny? Una pilota de futbol i una espremedora. Un iPhone, una app per a trobar un bany públic, el pal de fregar, un avió, totes les cadires? ‘La gran D’ és una història del disseny escrita per Anatxu Zabalbeascoa. Des de fa 30 anys ha entrevistat els protagonistes d’aquest món: Philippe Starck, Paola Antonelli, Patricia Urquiola, Javier Mariscal, Inma Bermúdez, Juli Capella, Jesús Linares o Deixen Sudjic. Les seues veus i les seues idees acompanyen la narració de la periodista en aquesta sèrie de la València Capital Mundial del Disseny 2022 produïda per Podium Podcast.

El podcast proposa un viatge a través de la història del disseny a partir de 8 episodis que es publicaran setmanalment des del mateix 19 de setembre. Aquest documental sonor estarà disponible en podiumpodcast.com i la seua aplicació, a més de poder escoltar-se en totes les plataformes d’àudio (com Spotify, Apple Podcasts, Ivoox, etcètera).

La presentació es durà a terme en Àgora València, l’espai cultural i inclusiu que fa de centre neuràlgic de World Design Capital València 2022 i que està situat en la plaça de l’Ajuntament de València.

L’accés a l’esdeveniment és gratuït amb invitació: https://wdc2022.typeform.com/podcast-lagrand

Vols estar a l'última?

Subscriu-te