PRESENTACIÓ. Llibre “Grafía Callada” de Pepe Gimeno

PRESENTACIÓ. Llibre “Grafía Callada” de Pepe Gimeno

26
May
12:30H
dj

Fundación Chirivella-Soriano


Afegir a calendari 05/26/22 12:30 05/26/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Llibre “Grafía Callada” de Pepe Gimeno Dijous que ve 26 de maig a les 12:30h es presenta en la Fundació Chirivella-Soriano una reedició del llibre Grafía Callada que col·lecciona l'obra més íntima de Pepe Gimeno, alhora que homenatja l'exposició que es va celebrar en l'IVAM l'any 2004. El llibre recull les més de cent obres creades a partir de materials trobats en un exercici poètic que rehabilita l'objecte rebutjat com a eina d'expressió de l'art i el disseny. En l'acte participaran Pepe Gimeno, Manuel Xirivella president de la Fundació Xirivella Soriano i Víctor Palau, director de PalauGea, editoral del llibre. Grafía Callada Grafía Callada és el resultat del treball que Pepe Gimeno ha vingut desenvolupant en els últims quinze anys. Una obra més personal que formal i que conceptualment se situa entre la gràfica experimental i l'obra artística. Aquesta nova edició de Grafía Callada editada per PalauGea està impresa en pentacromía amb assecat UVI, un tipus d'impressió que ofereix imatges i colors molt més nítids gràcies al ràpid assecat. D'aquesta manera, els subtils detalls que Pepe Gimeno té en compte en la seua obra arriben silenciosos però vibrants a l'espectador. A més, el llibre té un format lleugerament major al de l'edició original. Es tracta, perquè d'una reedició millorada i ampliada, impresa amb major qualitat i exquisidesa en la qual es pot veure el treball d'ajust de color perquè la reproducció li ho més fidel possible a l'obra original.

Fundación Chirivella-Soriano

Preu - INSCRIPCIÓN GRATUITA

Dijous que ve 26 de maig a les 12:30h es presenta en la Fundació Chirivella-Soriano una reedició del llibre Grafía Callada que col·lecciona l’obra més íntima de Pepe Gimeno, alhora que homenatja l’exposició que es va celebrar en l’IVAM l’any 2004. El llibre recull les més de cent obres creades a partir de materials trobats en un exercici poètic que rehabilita l’objecte rebutjat com a eina d’expressió de l’art i el disseny.

En l’acte participaran Pepe Gimeno, Manuel Xirivella president de la Fundació Xirivella Soriano i Víctor Palau, director de PalauGea, editoral del llibre.

Grafía Callada

Grafía Callada és el resultat del treball que Pepe Gimeno ha vingut desenvolupant en els últims quinze anys. Una obra més personal que formal i que conceptualment se situa entre la gràfica experimental i l’obra artística.

Aquesta nova edició de Grafía Callada editada per PalauGea està impresa en pentacromía amb assecat UVI, un tipus d’impressió que ofereix imatges i colors molt més nítids gràcies al ràpid assecat. D’aquesta manera, els subtils detalls que Pepe Gimeno té en compte en la seua obra arriben silenciosos però vibrants a l’espectador.

A més, el llibre té un format lleugerament major al de l’edició original. Es tracta, perquè d’una reedició millorada i ampliada, impresa amb major qualitat i exquisidesa en la qual es pot veure el treball d’ajust de color perquè la reproducció li ho més fidel possible a l’obra original.

PRESENTACIÓ. Llibre “Grafía Callada” de Pepe Gimeno
26 May
Thursday - 12:30H

Fundación Chirivella-Soriano

PRESENTACIÓ. Llibre “Grafía Callada” de Pepe Gimeno

Vols estar a l'última?

Subscriu-te