PRESENTACIÓ. Llibre “Jaime Hayon”

PRESENTACIÓ. Llibre “Jaime Hayon”

23
Sep
18:00H
dv

Àgora València


Afegir a calendari 09/23/22 18:00 09/23/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Llibre “Jaime Hayon” Aquest llibre és una recopilació de l'extraordinària obra de Jaime Hayon, que explora la seua relació amb els materials, la seua teoria del color, la seua tècnica, la seua inspiració i el seu procés creatiu. «Jaime Hayon» mostra fotografies molt detallades del treball de l'artista al llarg de la seua il·lustre carrera i és la continuació del reeixit llibre de Gestalten, «Jaime Hayon Works». La presentació d'aquest llibre es durà a terme divendres 23 de setembre a les 18h en Àgora València. L'acte comptarà amb la presència de l'artista, així com de Marco Sammicheli, autor dels textos inclosos. L'accés és gratuït però requereix reserva d'entrada. Registra't ací.

Àgora València

Preu - GRATIS AMB RESERVA

Reservar entrades

Aquest llibre és una recopilació de l’extraordinària obra de Jaime Hayon, que explora la seua relació amb els materials, la seua teoria del color, la seua tècnica, la seua inspiració i el seu procés creatiu. «Jaime Hayon» mostra fotografies molt detallades del treball de l’artista al llarg de la seua il·lustre carrera i és la continuació del reeixit llibre de Gestalten, «Jaime Hayon Works».

La presentació d’aquest llibre es durà a terme divendres 23 de setembre a les 18h en Àgora València. L’acte comptarà amb la presència de l’artista, així com de Marco Sammicheli, autor dels textos inclosos. L’accés és gratuït però requereix reserva d’entrada. Registra’t ací.

PRESENTACIÓ. Llibre “Jaime Hayon”
23 Sep
Friday - 18:00H

Àgora València

PRESENTACIÓ. Llibre “Jaime Hayon”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te