Presentació llibre “Neutopías. Nuevas utopías y diseño de futuros”

Presentació llibre “Neutopías. Nuevas utopías y diseño de futuros”

25
Nov
19:00H
dv

Centre del Carme


Afegir a calendari 11/25/22 19:00 11/25/22 Europe/Madrid Presentació llibre “Neutopías. Nuevas utopías y diseño de futuros”
El llibre "Neutopies. Noves utopies i disseny de futurs" d'Oscar Guayabero és un intent, modest, de generar espais per a la reflexió i la projecció descenaris de futur no distòpics. El propòsit d'aquest llibre és animar el sector del disseny a pensar en el futur i fer-ho de manera propositiva. Cal treballar per dibuixar aquests futurs, sense ignorar els enormes problemes que tenim al davant, ni la complexitat de qualsevol escenari on els humans habiten de manera col·lectiva i en contacte amb l'entorn, ja sigui urbà o rural. Si creiem que el futur és un lloc on val la pena treballar, serà molt més senzill organitzar-se per defensar el present, per fer del present un espai transformador de realitats. A la presentació s'abordaran aquest temes de forma oberta i no dogmática per situar el punt d'atenció en allò que podem fer des del disseny per a treballar des d'avui per a un demà que malgrat és complex, és alhora fascinant. Un projecte de de World Design Capital Valencia 2022, amb l'impuls de Diputació de València i València Turisme.

Centre del Carme

Entrada gratuïta

El llibre “Neutopies. Noves utopies i disseny de futurs” d’Oscar Guayabero és un intent, modest, de generar espais per a la reflexió i la projecció descenaris de futur no distòpics. El propòsit d’aquest llibre és animar el sector del disseny a pensar en el futur i fer-ho de manera propositiva. Cal treballar per dibuixar aquests futurs, sense ignorar els enormes problemes que tenim al davant, ni la complexitat de qualsevol escenari on els humans habiten de manera col·lectiva i en contacte amb l’entorn, ja sigui urbà o rural. Si creiem que el futur és un lloc on val la pena treballar, serà molt més senzill organitzar-se per defensar el present, per fer del present un espai transformador de realitats.

A la presentació s’abordaran aquest temes de forma oberta i no dogmática per situar el punt d’atenció en allò que podem fer des del disseny per a treballar des d’avui per a un demà que malgrat és complex, és alhora fascinant.

Un projecte de de World Design Capital Valencia 2022, amb l’impuls de Diputació de València i València Turisme.

Presentació llibre “Neutopías. Nuevas utopías y diseño de futuros”
25 Nov
Friday - 19:00H

Centre del Carme

Presentació llibre “Neutopías. Nuevas utopías y diseño de futuros”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te