PRESENTACIÓ. “Monogràfic Espai Verd, per Open House València”

PRESENTACIÓ. “Monogràfic Espai Verd, per Open House València”

06
Oct
12:00H
dj

Àgora València


Afegir a calendari 10/06/22 12:00 10/06/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Monogràfic Espai Verd, per Open House València” La consolidació de Open House València com a genuïna plataforma de difusió de l'urbanisme cerdiano i del disseny innovador del cap i casal inspira el monogràfic ESPAI VERD: un hàbitat sostenible de Manuel Calleja Molina, autor d'una tesi doctoral sobre el tema. En el seu assaig Calleja relata i dissecciona el complex procés de gestació del projecte, la seua vocació lírica, la seua materialització i posterior posada en escena consolidant-se com un dels vaixells almirall del barri. Tres són les principals raons per a reconéixer mitjançant aquesta publicació el recolzament del públic a Espai Verd. És un arquetip que sintetitza els anhels de canvi de l'Espanya democràtica, apostant per un model de gestió compartida. Espai Verd no sols anticipa postulats com la sostenibilitat, l'eficiència energètica, la recuperació de la petjada ecològica sinó que integra amb una enorme claredat propositiva disciplines frontereres com el paisatge i el medi ambient.

Àgora València

Entrada gratuïta

La consolidació de Open House València com a genuïna plataforma de difusió de l’urbanisme cerdiano i del disseny innovador del cap i casal inspira el monogràfic ESPAI VERD: un hàbitat sostenible de Manuel Calleja Molina, autor d’una tesi doctoral sobre el tema. En el seu assaig Calleja relata i dissecciona el complex procés de gestació del projecte, la seua vocació lírica, la seua materialització i posterior posada en escena consolidant-se com un dels vaixells almirall del barri.

Tres són les principals raons per a reconéixer mitjançant aquesta publicació el recolzament del públic a Espai Verd. És un arquetip que sintetitza els anhels de canvi de l’Espanya democràtica, apostant per un model de gestió compartida.

Espai Verd no sols anticipa postulats com la sostenibilitat, l’eficiència energètica, la recuperació de la petjada ecològica sinó que integra amb una enorme claredat propositiva disciplines frontereres com el paisatge i el medi ambient.

PRESENTACIÓ. “Monogràfic Espai Verd, per Open House València”
06 Oct
Thursday - 12:00H

Àgora València

PRESENTACIÓ. “Monogràfic Espai Verd, per Open House València”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te