PRESENTACIÓ. Observatori de l’Impacte del Disseny de ADCV

PRESENTACIÓ. Observatori de l’Impacte del Disseny de ADCV

27
Apr
10:30H
dc

Las Naves


Vore més

Afegir a calendari 04/27/22 10:30 04/27/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. Observatori de l’Impacte del Disseny de ADCV
L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), amb el suport de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), ha estat desenvolupant, durant quatre anys, una activitat d'investigació de l'ús del disseny en les empreses i l'efecte que aquest té en la societat i en factors com la innovació i la productivitat. A partir del coneixement i experiència generats, la ADCV vol consolidar aquesta línia de treball per a continuar impulsant la competitivitat de la indústria i del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i l'augment del benestar de la societat a través del disseny. I el fa a través d'un nou mitjà: l'Observatori de l'Impacte del Disseny. OID! Aquesta iniciativa de la ADCV naix amb l'objectiu estratègic de ser un espai referent per a impulsar la innovació basada en disseny, en la seua accepció més àmplia. Per això, es concep com un espai obert a tota la societat i al sector empresarial, atés que el concepte “impacte del disseny” s'assumeix des del OID! en tots els seus vessants: econòmica, social, cultural, mediambiental i, en general, en tot el relatiu amb la millora del benestar de les persones. El dimecres 27 d'abril presentarem l'Observatori de l'Impacte del Disseny en una sessió en la qual entrarem, amb major profunditat, en els seus objectius, línies de treball i formes de participació. A més, es presentarà el primer contingut del OID! L'esdeveniment tindrà lloc a les 10.30 hores, en el centre d'innovació Les Naus (C/Joan Verdeguer, nº16 de València), amb una duració estimada d'una hora.

Programa

 • Presentació de l'Observatori de l'Impacte del Disseny: Angel Martínez i Yolanda Herráiz, president i vicepresidenta de la ADCV.
 • Entrevistes conduïdes per María Navarro, gerent de la ADCV: Ricardo Fibla, empresari, consultor i formador, i Alicia García, experta en comunicació i estructures informatives. Mónica Cantó, professora de Màrqueting de l'Escola d'Art i Superior de Disseny (EASD) de València, i Kike Correcher, dissenyador gràfic i consultor. Xavier Giner, professor de EASD València i codirector del Arxiu Valencià del Disseny, i Vicente Blasco, dissenyador industrial i gestor de disseny.
 • Clausura: Agència Valènciana de la Innovació (AVI).
L'esdeveniment és presencial i ens encantaria que ens acompanyares. Si vols participar, escriu, per favor, un email -indicant el teu nom, empresa i dades de contacte- a info@adcv.com Més informació, al web de la ADCV: www.adcv.com

Las Naves

Entrada gratuïta

L’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), ha estat desenvolupant, durant quatre anys, una activitat d’investigació de l’ús del disseny en les empreses i l’efecte que aquest té en la societat i en factors com la innovació i la productivitat.

A partir del coneixement i experiència generats, la ADCV vol consolidar aquesta línia de treball per a continuar impulsant la competitivitat de la indústria i del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana i l’augment del benestar de la societat a través del disseny. I el fa a través d’un nou mitjà: l’Observatori de l’Impacte del Disseny. OID!

Aquesta iniciativa de la ADCV naix amb l’objectiu estratègic de ser un espai referent per a impulsar la innovació basada en disseny, en la seua accepció més àmplia. Per això, es concep com un espai obert a tota la societat i al sector empresarial, atés que el concepte “impacte del disseny” s’assumeix des del OID! en tots els seus vessants: econòmica, social, cultural, mediambiental i, en general, en tot el relatiu amb la millora del benestar de les persones.

El dimecres 27 d’abril presentarem l’Observatori de l’Impacte del Disseny en una sessió en la qual entrarem, amb major profunditat, en els seus objectius, línies de treball i formes de participació. A més, es presentarà el primer contingut del OID!

L’esdeveniment tindrà lloc a les 10.30 hores, en el centre d’innovació Les Naus (C/Joan Verdeguer, nº16 de València), amb una duració estimada d’una hora.

Programa

 • Presentació de l’Observatori de l’Impacte del Disseny: Angel Martínez i Yolanda Herráiz, president i vicepresidenta de la ADCV.
 • Entrevistes conduïdes per María Navarro, gerent de la ADCV:

  Ricardo Fibla, empresari, consultor i formador, i Alicia García, experta en comunicació i estructures informatives.

  Mónica Cantó, professora de Màrqueting de l’Escola d’Art i Superior de Disseny (EASD) de València, i Kike Correcher, dissenyador gràfic i consultor.

  Xavier Giner, professor de EASD València i codirector del Arxiu Valencià del Disseny, i Vicente Blasco, dissenyador industrial i gestor de disseny.

 • Clausura: Agència Valènciana de la Innovació (AVI).

L’esdeveniment és presencial i ens encantaria que ens acompanyares. Si vols participar, escriu, per favor, un email -indicant el teu nom, empresa i dades de contacte- a info@adcv.com

Més informació, al web de la ADCV: www.adcv.com

PRESENTACIÓ. Observatori de l’Impacte del Disseny de ADCV
27 Apr
Wednesday - 10:30H

Las Naves

PRESENTACIÓ. Observatori de l’Impacte del Disseny de ADCV

Vols estar a l'última?

Subscriu-te