PRESENTACIÓ. “Pasarela Barreira 2022”

PRESENTACIÓ. “Pasarela Barreira 2022”

16
Jun
20:00H
dj

La Base – La Marina de València


Vore més

Afegir a calendari 06/16/22 20:00 06/16/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Pasarela Barreira 2022”
Passarel·la Barreira, esdeveniment anual en el qual els estudiants de moda de Barreira A+D presenten en societat els seus treballs finals de cicle i de grau, compleix deu anys de dedicació i compromís amb la moda emergent en aquest any en què València és capital mundial del disseny. Sota el lema All Together Now: Celebrate Community, la nova edició del fashion show del centre valencià cerca, d'una banda, incidir en la necessitat de donar-nos suport els uns en els altres, i per un altre, homenatjar a tota la gent que els ha acompanyats al llarg d'aquesta dècada: des d'estudiants a dissenyadors consolidats, passant per docents, professionals del sector, periodistes, bloguers, influencers, empreses col·laboradores, institucions, representants públics, i per descomptat, el gran públic de la ciutat. L'escenari que acollirà la nova edició de l'esdeveniment, que tindrà lloc el dijous 16 de juny a les 20 h, serà La Base, recinte que va ser seu de Alinghi, equip suís amfitrió de la 32a i 33a America’s Cup. Repeteix Barreira A+D per segon any consecutiu en La Marina, després d'una novena edició celebrada en l'Embull 2. Com tots els anys, les col·leccions que desfilaran seran valorades per un jurat professional que atorgarà tres premis —un per nivell d'estudis—, i que en aquesta ocasió estarà integrat per Javier Girela, editor d'estil en GQ Espanya (grup Condé Nast); Manuel Ordovás, creador digital i fundador de Maor Studio; i Tamara Alcalde, directora de comunicació en ACME (Associació de Creadors de Moda d'Espanya, organitzadors de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid), i la dissenyadora Sonia Carrasco. Per a aquesta edició tan especial de la passarel·la, Barreira A+D comptarà de nou amb la col·laboració de Let’s Make Up School i 5.0 Models Management, així com de Yamaha Music School, i Cerveses Alhambra, i de Hisense, MisterCorn, Revelar-te, Tareca, Aigua Eden i Pagament de Tharsys.

La Base – La Marina de València

Entrada gratuïta

Passarel·la Barreira, esdeveniment anual en el qual els estudiants de moda de Barreira A+D presenten en societat els seus treballs finals de cicle i de grau, compleix deu anys de dedicació i compromís amb la moda emergent en aquest any en què València és capital mundial del disseny.

Sota el lema All Together Now: Celebrate Community, la nova edició del fashion show del centre valencià cerca, d’una banda, incidir en la necessitat de donar-nos suport els uns en els altres, i per un altre, homenatjar a tota la gent que els ha acompanyats al llarg d’aquesta dècada: des d’estudiants a dissenyadors consolidats, passant per docents, professionals del sector, periodistes, bloguers, influencers, empreses col·laboradores, institucions, representants públics, i per descomptat, el gran públic de la ciutat.

L’escenari que acollirà la nova edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc el dijous 16 de juny a les 20 h, serà La Base, recinte que va ser seu de Alinghi, equip suís amfitrió de la 32a i 33a America’s Cup. Repeteix Barreira A+D per segon any consecutiu en La Marina, després d’una novena edició celebrada en l’Embull 2.

Com tots els anys, les col·leccions que desfilaran seran valorades per un jurat professional que atorgarà tres premis —un per nivell d’estudis—, i que en aquesta ocasió estarà integrat per Javier Girela, editor d’estil en GQ Espanya (grup Condé Nast); Manuel Ordovás, creador digital i fundador de Maor Studio; i Tamara Alcalde, directora de comunicació en ACME (Associació de Creadors de Moda d’Espanya, organitzadors de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid), i la dissenyadora Sonia Carrasco.

Per a aquesta edició tan especial de la passarel·la, Barreira A+D comptarà de nou amb la col·laboració de Let’s Make Up School i 5.0 Models Management, així com de Yamaha Music School, i Cerveses Alhambra, i de Hisense, MisterCorn, Revelar-te, Tareca, Aigua Eden i Pagament de Tharsys.

MODA EMERGENT DES D’UN ENFOCAMENT RESPONSABLE I SOSTENIBLE

Passarel·la Barreira és un punt de trobada per a conéixer com es formen i què han de dir les noves signatures del disseny: a les aules del centre valencià es treballa una manera de concebre la moda que no és aliena als grans reptes de l’època, sinó que al contrari, s’orienta a ells. El lema d’enguany també fa referència a la necessitat d’enfortir les comunitats que ens sustenten, una idea que s’alinea amb el signe d’aquests temps.

Relació de passarel·les:

2021, 9ª, Cierto/In.cierto, Tinglado 2 – https://youtu.be/HUPQCLW0IDQ

2020, 8ª, Visionaries (producció audiovisual) – https://youtu.be/BT1Wf32y0RI

2019, 7ª, Light and Space, San Miguel de los Reyes – https://youtu.be/bSVeLdm3yW4 / https://youtu.be/uWG5WSWEtp0 / https://youtu.be/RsN_nfGL1xM

2018, 6ª, Artec, La Petxina – https://youtu.be/G_atawNlBss

2017, 5ª, Botanical Sense, Veles e Vents – https://youtu.be/EOyS-PLdjT4

2016, 4ª, Oriental-ismos, La Rambleta – https://youtu.be/LA6cn4-ewa8

2015, 3ª, Espacios vacíos, Barreira A+D – https://youtu.be/RunyjbwlCqU

2014, 2ª, Reflejos orgánicos, plaza de toros – https://youtu.be/_vQ56YBpBvk

2013, 1ª, En el Ateneo Lounge – https://youtu.be/yNBA1tahULM

PRESENTACIÓ. “Pasarela Barreira 2022”
16 Jun
Thursday - 20:00H

La Base – La Marina de València

PRESENTACIÓ. “Pasarela Barreira 2022”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te