PRESENTACIÓ. “Presentació i Anàlisi del Codi Deontològic del Disseny READ”

PRESENTACIÓ. “Presentació i Anàlisi del Codi Deontològic del Disseny READ”

22
Jun
10:00H
dc

Àgora València


Afegir a calendari 06/22/22 10:00 06/22/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Presentació i Anàlisi del Codi Deontològic del Disseny READ” El pròxim 22 de juny a les 10:00h READ presentarà oficialment en el Àgora de València el "Codi Deontològic del Disseny READ"  a la qual assistiran representants dels sectors de l'educació, l'empresa i les institucions per a posar sobre la taula les diferents visions de la seua aplicació. Així, aquesta presentació comptarà amb la presència, entre altres, amb el Director de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo; la presidenta de READ, Uqui Permui; Esti Iregi, Directora de la IDarte, l'Escola d'Art i Superior de Disseny pública d'Euskadi i Secretària de ACESEA; Eugenio Vega, President de CEA, un representant de l'Empresa Cosentino i Antoni Mañach, redactor del codi deontològic que el mes de març passat s'aprovava per unanimitat durant l'Assemblea General de READ. La taula serà moderada per Ángel Martínez, president de ADCV. Serà en Àgora València, pavelló sostenible, participatiu i inclusiu de la capitalitat que a partir del mes de juny s'instal·larà en la Plaça de l'Ajuntament de València i estarà obert a la ciutadania.

Àgora València

Entrada gratuïta

El pròxim 22 de juny a les 10:00h READ presentarà oficialment en el Àgora de València el “Codi Deontològic del Disseny READ”  a la qual assistiran representants dels sectors de l’educació, l’empresa i les institucions per a posar sobre la taula les diferents visions de la seua aplicació.

Així, aquesta presentació comptarà amb la presència, entre altres, amb el Director de València Capital Mundial del Disseny 2022, Xavi Calvo; la presidenta de READ, Uqui Permui; Esti Iregi, Directora de la IDarte, l’Escola d’Art i Superior de Disseny pública d’Euskadi i Secretària de ACESEA; Eugenio Vega, President de CEA, un representant de l’Empresa Cosentino i Antoni Mañach, redactor del codi deontològic que el mes de març passat s’aprovava per unanimitat durant l’Assemblea General de READ. La taula serà moderada per Ángel Martínez, president de ADCV.

Serà en Àgora València, pavelló sostenible, participatiu i inclusiu de la capitalitat que a partir del mes de juny s’instal·larà en la Plaça de l’Ajuntament de València i estarà obert a la ciutadania.

PRESENTACIÓ. “Presentació i Anàlisi del Codi Deontològic del Disseny READ”
22 Jun
Wednesday - 10:00H

Àgora València

PRESENTACIÓ. “Presentació i Anàlisi del Codi Deontològic del Disseny READ”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te