PRESENTACIÓ. “Revista ARXIU”

PRESENTACIÓ. “Revista ARXIU”

20
Oct
12:00H
dj

Escola d’Arts i Superior de Disseny (EASD) València


Vore més

Afegir a calendari 10/20/22 12:00 10/20/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “Revista ARXIU” L’Arxiu Valencià del Disseny presenta el número 1 de la revista ARXIU, una publicació acadèmica que recull articles de recerca inèdits però també rescata documents relacionats amb el disseny, o ressenyes de llibres i exposicions. És una publicació amb l’accés lliure a tots els seus continguts en versió digital. El primer número de la revista, que veu la llum en el marc de l’Any de la Capitalitat Mundial del Disseny, ofereix quatre articles especialitzats en disseny d’autors com ara Nacho Lavernia, un dels pioners del disseny valencià, o Raquel Pelta, professora de la Universitat de Barcelona, investigadora en disseny i divulgadora; recupera una conferència de l’historiador de l’art Tomàs Llorens de 1985 sobre la naturalesa de la professió del dissenyador; i un article dels dissenyadors Carlos Tíscar i Narcís Díez, i del periodista F. Pérez Puche sobre els jocs infantils de la Glorieta de València. La coberta del número 1 és obra de Pepe Gimeno, Premi Nacional de Disseny 2020.

Escola d’Arts i Superior de Disseny (EASD) València

Entrada gratuïta

L’Arxiu Valencià del Disseny presenta el número 1 de la revista ARXIU, una publicació acadèmica que recull articles de recerca inèdits però també rescata documents relacionats amb el disseny, o ressenyes de llibres i exposicions. És una publicació amb l’accés lliure a tots els seus continguts en versió digital.

El primer número de la revista, que veu la llum en el marc de l’Any de la Capitalitat Mundial del Disseny, ofereix quatre articles especialitzats en disseny d’autors com ara Nacho Lavernia, un dels pioners del disseny valencià, o Raquel Pelta, professora de la Universitat de Barcelona, investigadora en disseny i divulgadora; recupera una conferència de l’historiador de l’art Tomàs Llorens de 1985 sobre la naturalesa de la professió del dissenyador; i un article dels dissenyadors Carlos Tíscar i Narcís Díez, i del periodista F. Pérez Puche sobre els jocs infantils de la Glorieta de València.

La coberta del número 1 és obra de Pepe Gimeno, Premi Nacional de Disseny 2020.

PRESENTACIÓ. “Revista ARXIU”
20 Oct
Thursday - 12:00H

Escola d’Arts i Superior de Disseny (EASD) València

PRESENTACIÓ. “Revista ARXIU”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te