PRESENTACIÓ. TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac 

PRESENTACIÓ. TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac 

29
Mar
12:00H
dt

Feria Valencia


Afegir a calendari 03/29/22 12:00 03/29/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac 
Presentació de TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac  FIMMA – Maderalia 2022 Amb Jorge Fombellida, Maria Fontes, Ramón Sabater i Xavi Calvo. TAILOR{H}OTEL by estudie{H}ac és una instal·lació que recrea diferents estades d'un hotel on els materials, textures i color dels productes de les marques seleccionades participants sota un enfocament nou, cobren vida, donant lloc a una experiència d'un Hotel elegant i enigmàtic, acolorit i comunicatiu. Una proposta d'Hotel conceptual dividit en 4 importants àrees transparents i obertes per tots els costats. El joc i treball de patrons tèxtils són la font d'inspiració per a crear tot un sistema flexible de superfícies horitzontals i verticals per a presentar la gran quantitat de productes. Jugant amb un enfocament en capes de patrons utilitzant la transparència i l'opacitat en la juxtaposició arquitectònica, es crearà una instal·lació amb composicions dinàmiques de materials amb una perspectiva única. Un concepte visual electritzant que sorprendrà arquitectes, dissenyadors, prescriptores... Tot això complementat amb una selecció dels productes de disseny més representatius de la trajectòria de estudi{H}ac. Un espai creat per l'equip creatiu de estudi{H}ac, liderat pel dissenyador José Manuel Ferrero i situat en el N3P2 de FIMMA – Maderalia 2022, del 29 de març a l'1 d'abril en Fira València.
 

Feria Valencia

Entrada gratuïta

Presentació de TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac  FIMMA – Maderalia 2022
Amb Jorge Fombellida, Maria Fontes, Ramón Sabater i Xavi Calvo.

TAILOR{H}OTEL by estudie{H}ac és una instal·lació que recrea diferents estades d’un hotel on els materials, textures i color dels productes de les marques seleccionades participants sota un enfocament nou, cobren vida, donant lloc a una experiència d’un Hotel elegant i enigmàtic, acolorit i comunicatiu. Una proposta d’Hotel conceptual dividit en 4 importants àrees transparents i obertes per tots els costats.

El joc i treball de patrons tèxtils són la font d’inspiració per a crear tot un sistema flexible de superfícies horitzontals i verticals per a presentar la gran quantitat de productes. Jugant amb un enfocament en capes de patrons utilitzant la transparència i l’opacitat en la juxtaposició arquitectònica, es crearà una instal·lació amb composicions dinàmiques de materials amb una perspectiva única. Un concepte visual electritzant que sorprendrà arquitectes, dissenyadors, prescriptores… Tot això complementat amb una selecció dels productes de disseny més representatius de la trajectòria de estudi{H}ac.

Un espai creat per l’equip creatiu de estudi{H}ac, liderat pel dissenyador José Manuel Ferrero i situat en el N3P2 de FIMMA – Maderalia 2022, del 29 de març a l’1 d’abril en Fira València.

 

PRESENTACIÓ. TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac 
29 Mar
Tuesday - 12:00H

Feria Valencia

PRESENTACIÓ. TAILOR{H}OTEL by estudi{H}ac 

Vols estar a l'última?

Subscriu-te