PRESENTACIÓ. “València és capital. Disseny, gastronomia i talent”

PRESENTACIÓ. “València és capital. Disseny, gastronomia i talent”

08
Jun
19:30H
dc

Mercado de San Antón (Madrid)


Afegir a calendari 06/08/22 19:30 06/08/22 Europe/Madrid PRESENTACIÓ. “València és capital. Disseny, gastronomia i talent” En el marc de ‘El mes de la Comunitat Valenciana a Madrid', des de València Capital Mundial del Disseny 2022 s'organitza una jornada sota el leitmotiv "València és capital: Disseny, gastronomia i talent". A les 19.30h començarà una taula redona amb figures expertes que conversaran entorn d'un altre dels binomis que més ens caracteritza: la unió entre disseny i gastronomia. En aquest acte es comptarà amb la presència de Cuchita Lluch (gran ambaixadora de la gastronomia valenciana i membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia), Carmen Baselga (dissenyadora especialitzada en espais gastronòmics), Begoña Rodrigo (xef amb Estrella Michelin, La Saleta) i Luis Valls (xef amb Estrella Michelin, El Poblet); moderarà la trobada Xavi Calvo (dissenyador i director general de  València Capital Mundial del Disseny 2022). En el pla institucional, l'acte l'obrirà Sandra Gómez, vicealcaldessa de València, i serà clausurat per Josefina Bueno, Consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. Com a conclusió, s'oferirà un vi d'honor de la mà de Bodegas Mustiguillo, alhora que es podrà gaudir de prop la xicoteta exposició de làmines d'icones del disseny valencians.

Mercado de San Antón (Madrid)

Entrada gratuïta

En el marc de ‘El mes de la Comunitat Valenciana a Madrid’, des de València Capital Mundial del Disseny 2022 s’organitza una jornada sota el leitmotiv “València és capital: Disseny, gastronomia i talent”. A les 19.30h començarà una taula redona amb figures expertes que conversaran entorn d’un altre dels binomis que més ens caracteritza: la unió entre disseny i gastronomia. En aquest acte es comptarà amb la presència de Cuchita Lluch (gran ambaixadora de la gastronomia valenciana i membre de la Reial Acadèmia de Gastronomia), Carmen Baselga (dissenyadora especialitzada en espais gastronòmics), Begoña Rodrigo (xef amb Estrella Michelin, La Saleta) i Luis Valls (xef amb Estrella Michelin, El Poblet); moderarà la trobada Xavi Calvo (dissenyador i director general de  València Capital Mundial del Disseny 2022).

En el pla institucional, l’acte l’obrirà Sandra Gómez, vicealcaldessa de València, i serà clausurat per Josefina Bueno, Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Com a conclusió, s’oferirà un vi d’honor de la mà de Bodegas Mustiguillo, alhora que es podrà gaudir de prop la xicoteta exposició de làmines d’icones del disseny valencians.

PRESENTACIÓ. “València és capital. Disseny, gastronomia i talent”
08 Jun
Wednesday - 19:30H

Mercado de San Antón (Madrid)

PRESENTACIÓ. “València és capital. Disseny, gastronomia i talent”

Vols estar a l'última?

Subscriu-te